Több mint 700 000 ember volt kíváncsi Ninja Twitch visszatérésére

Ninja visszatért és megint olyan nézőszámot hozott össze, ami miatt sokaknak felszaladt a szemöldöke.

A Mixer egy hónappal ezelőtti megszűnése óta Ninja, egy darab YouTube streamen kívül, nem nagyon közvetített sehol sem. Már sokan spekulálni kezdtek azon, hogy mit is csinál a gamer világ talán egyik legismertebb alakja. Sokak szerint egyszerűen kivett egy hónap szabit, de olyan hírek is felröppentek, hogy már inkább a mainstream média felé kacsingat és azt tervezi, hogy filmekben vagy sorozatokban szerepel. Persze arról sehol egy szó sem esett, hogy végérvényesen abbahagyná a játékot. Sőt, tegnap délután meg is jelent egy tweet.

Ha pedig beharangozta, akkor pontosan oda is ült a gép elé, hogy Lupoval együtt megnézzék, hogy mit is hozott a legújabb Fortnite frissítés. A nézőszám pedig elkezdett felkúszni és nagyon gyorsan fel is futott 90K köré és végül olyan 70K körül stabilizálódott is. Az adás nagyjából két óráig tartott és ezalatt a chat folyamatosan pörgött és persze a Follow gomb is izott, hiszen a majdnem 15 millió eredeti feliratkozója mellé még odakerült majdnem 65 000. 

A visszatérést tehát jól sikerült, a vicces egyedül az volt, hogy egyelőre nem lehet feliratkozni a csatornára, hiszen a Mixeres váltás miatt ezt a kiváltságot elvesztette. Viszont a tegnapi rövid két óra elég volt arra, hogy Ninja ismét bekerüljön az Affiliate programba, ahonnan már csak egy lépés a partnerség. Az biztos, hogy a Twitch örülne, ha visszatérne és egyelőre Blevinsnek sincs ellenére az, hogy újra itt gyártson tartalmat. De még semmilyen szerződést nem írt alá, szóval egyelőre nem tudhatjuk, hogy ez csak egyszeri alkalom volt vagy akkor jöhetnek újra a rendszeres Ninja streamek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!