Limitált ideig ingyen játszható a CoD: Modern Warfare és a Borderlands 3

Limitált ideig ingyen játszható a CoD: Modern Warfare és a Borderlands 3

Garantáltan nem unatkoztok majd a következő napokban.

Ingyenes játékokból lassan Dunát lehet rekeszteni, köszönhetően az Epic Games Store folyamatos akcióinak. Ezúttal csak limitált ideig élhettek ezzel a lehetőséggel, cserében két olyan videójáték vár rátok, amelyekkel garantáltan jól szórakoztok majd egész hétvégén.

Call of Duty: Modern Warfare (2020)

2019 egyik legnépszerűbb multis címét egész hétvégén nyúzhatjátok ingyen, saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg a modern hadviselés páratlan élményét. Összesen öt pályán (Shoot House, Petrov Oil Rig, Shipment, Cheshire Park és Suldal Harbor) mutathatjátok meg, hogy a ti kezetekben forog a legjobban a gépkarabély. Augusztus 7. és 12. között a Modern Warfare csak rátok vár PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Borderlands 3

A looter-shooter műfaj egyik nagyágyúja szintén öt napon keresztül érhető el egyetlen forint befektetése nélkül. Xbox One-on, PlayStation 4-n, Steamen és Stadián vághattok bele a legőröltebb kalandba. Ha szeretnétek véglegesen a könyvtárban tudni a játék valamelyik változatát (Standard, Digital Deluxe, Super Deluxe), akkor a Steamen egy rövid ideig 50%-os kedvezménnyel tudjátok megvásárolni ezeket. Augusztus 7. és 12. között a teljes verzióhoz fértek hozzá, akár egyedül, akár többed magatokkal szeretnétek halomra lőni az ellenségek végtelen hordáit.

Ne feledjétek, hogy mindkét játékban megmarad az előrehaladásotok, vagyis ha később szeretnétek ismét elmerülni a Call of Duty és a Borderlands világában, akkor onnan folytathatjátok, ahol abbamaradt a dolog. 

Kövess Minket!