30-nál is több új halat fedeztek fel a Fortnite leakerei

Megreformálhatja az Epic Games a horgászat mechanikáját.

A Chapter 2 kezdetekor hatalmas újdonság volt a horgászat behozatala, egy igazán érdekes játékelemet vezetett be vele az Epic. A halak a Fortnite meta meghatározó részévé váltak, különösen fontosak lettek a kompetitív mérkőzéseken, ugyanis egyetlen másodperc alatt rengeteg healt tudnak adni.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők még tovább csavarhatják most ezt a vonalat, a v13.40-gyel 30-nál is több új halat túrtak elő a fájlok mélyéről a leakerek.

Jól látható, hogy nem csak színekről, hanem új fajok is szó van, továbbá az is bebizonyosodott, hogy a különböző halakat a pálya bizonyos részein lehet majd megtalálni.

Először sokan hitték azt, hogy pusztán új kinézetekről van szó, funkció nem fog társulni hozzájuk, de egy másik leak HYPEX jóvoltából erre is rácáfolt, az egyes halak más-más bónuszt adhatnak majd.

Lesz olyan, ami folyamatosan tölti az életünket egy darabig, míg olyan is, ami pajzsot ad. Ezenfelül damil érkezésének nyomait is megtalálták, valamint achivementeket és statisztikákat is kap a horgászat mechanikája. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor úszhatnak be az új halak, de várhatóan nagyot fog szólni, amikor megtörténik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!