Hirdetés

DrDisrespect 1 hónap csend után streamet indított

A Dokit magát nem is lehetett látni, de így is több mint másfél millió ember nézett bele, a legmagasabb egyidejű nézőszám pedig a 330 ezret is elérte.

Hirdetés

A Ninja, Shroud és DrDisrespect triumvirátus egyértelműen hatalmas tömegeket mozgat meg jelenleg pusztán azzal, hogy látszólag nem csinálnak semmit. A streamplatformok felforgásai következtében ez a három gigastreamer most egy hosszabb csendbe burkolózott, de életjeleket persze azért adnak a követőiknek. Ninja és Shroud a Mixer felszámolását követően nem írtak alá a Facebook Gaminghez, Ninja viszont YouTube-on, valamint Twitch-en is streamelt már az elmúlt hetekben. Könnyen elképzelhető, hogy Twitch-re tér majd vissza, ugyanis az Affiliate státusza ismét aktív, talán a partnerséget is visszakapja hamarosan.

Shroudnál már más a helyzet, ő nem közvetít, július 31-ig pedig még csak nem is tweetelt semmit, nemrég azonban kitett néhány gifet, valamint néhány montage videót, melyek a karrierje legjobb pillanatait gyűjtik össze.

DrDisrespect története pedig megint csak más, őt ugyanis június végén kitiltotta a Twitch, az ok pedig a mai napig rejtély, saját bevallása szerint a Doki sem tudja, hogy miért bannolták. Tegnap este egy újabb életjelet adott, rövid zenés videót publikált Twitteren Red Skies címmel.

Ezután pedig fellőtt egy teszt streamet YouTube-on, melynek nézettsége igen hamar elérte a 300 ezer egyidejű nézőt, a tetőpont 330 ezer körül volt. Mindez annak ellenére alakult így, hogy a Doki maga nem is látszódott, ugyanis az adás egy loopolt hátterű videóból és zenéből állt. Egyébként a műsor még most is megy, a nézőszám pedig 9-10 ezer között ugrál.

További érdekesség, hogy DrDisrespect a Twitterén azzal a mondattal osztotta meg a műsort, hogy "Holnap érkezünk.", lehet, hogy alkot még valamit a streamer a következő félnapban.

A Doki egyébként bekapcsolta a csatornatagság funkciót is a YouTube oldalán, mely gyakorlatilag a Twitch feliratkozásának megfelelő, 5 dollárért csatornatag lehet bárki. Kíváncsian várjuk, hogy tényleg YouTube-on tér-e vissza a streamer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    Minek kezdett újra streamelni???
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés