FNCS kvalifikáción csalt egy kompetitív játékos, de ő az Epic-nek üzent vele

Úgy tűnik, hogy a korábban legendásnak tartott Fortnite Easy Anti-Cheat már nem annyira legendás.

Amikor a PUBG és a CS:GO szinte fuldokoltak a csalókban, akkor a Fortnite bizony karba tett kézzel ült és nézte a szenvedésüket. 2017 tele óta játszok én is a játékkal, és bizony bő 1,5-2 évbe telt, mire találkoztam egy olyan játékossal, aki feltételezhetően csalt. A kompetitív közösségben persze ez az egész teljesen másképp néz ki, mint a public meccseken, hiszen egy-egy kupán igen komoly pénzjutalomért megy a küzdelem. Ha valami már tétre megy, akkor többen gondolkodhatnak el a csaláson, valamint az egyébként tisztán játszó játékosok is könnyebben dobálóznak a "Csalt, tuti csalt!" vádakkal, amikor valaki kinyiffantja őket.

Egy kompetitív játékos, Kona viszont most durván odalépett az Epic-nek, ugyanis többféle csalást is bevetett az FNCS Solo legutóbbi kvalifikációján, és a közelébe is került a bejutásnak anélkül, hogy elkapta volna őt a rendszer. Mivel nem rejtette véka alá, hogy mit is csinál, lelkesen tweetelt, sőt még streamelte is, így azért megérkezett neki az áldás.

Arról nincs információ, hogy Kona korábban is használt-e bármilyen csalást, az viszont biztos, hogy a csapata ezt az alkalmat sem támogatta, haladéktalanul szerződést bontottak vele.

Konát viszont ez annyira nem viselte meg, már alá is írt a Kungarna gárdájához.

Számos módon lehet felhívni a fejlesztők figyelmét egy adott hibára, ez a fajta nyilvánosság viszont tagadhatatlanul hatásosabb bármilyen figyelmeztetésnél.

Te szoktál találkozni csalókkal a Fortnite-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál találkozni csalókkal a Fortnite-ban?

  • 9 %
  • 0 %
  • 45 %
  • 45 %