A Fortnite pályáján már önkéntes benzinkutasokkal is találkozhatunk

A Fortnite pályáján már önkéntes benzinkutasokkal is találkozhatunk

A Joy Ride frissítés egy kisebb roleplay hullámot is elindított a Battle Royale térképén.

Most már kétség sem fér hozzá, hogy a Fortnite történetének egyik legnagyobb szezonközi felrázását kapta meg az autók érkezésével. A játékosok döntő többsége imádja, és szinte minden nap kitalálnak valamilyen alternatív felhasználást a verdákhoz. Az elmúlt napokban néhány játékos arra lett figyelmes, hogy benzinkutasok jelentek meg a pályán. Vannak playerek, akik konkrétan azzal töltik a meccset, hogy beállnak az egyik kúthoz, majd várják a "vevőket".

"Excellent service, 10/10 would fuel up again" from r/FortNiteBR

Vannak, akik még valamilyen gyógyító tárggyal is megajándékozzák a kuncsaftjaikat, csakhogy tényleg biztonságos legyen az útjuk. Egy apuka is beszámolt arról, hogy a fia szobájából különösen örömteli hangokat hallott, majd amikor ránézett, kiderült, hogy ő is felcsapott kutasnak, és minden ellenfélnek örült, aki nem ölte meg őt, hanem békésen feltankolt.

Van azonban, aki ezt is továbbvitte, egy játékos BITTRIPISDONE arról írt, hogy ő autókereskedést nyitott. 1 kis pajzsba került a sima autó, 2-be a pickup, 1 nagyba a kamion és 2 nagyba a sportautó.

Talán a B.R.U.T.E.-ok óta nem volt semminek akkora hatása a közösségre, mint most az autóknak, ezúttal viszont teljesen pozitív irányba. Szép munka Epic!

Neked is tetszenek a Fortnite autói?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked is tetszenek a Fortnite autói?

  • 57 %
  • 14 %
  • 29 %