Akciófigyelő: Hamarosan lekerül a Forza Horizon 3 a boltok polcairól, csapj le rá még ma

Már csak pár hétig érhető el a játék, ezért hatalmas kiárusításba kezdett a Microsoft Store.

2016-ban jelent meg a Forza Horizon 3, amelyen a Playground Games fejlesztőcsapata dolgozott hosszú hónapokig. A kiadást természetesen a Microsoft felügyelte, ezért kizárólag PC-n és Xbox One-on élvezhették a sorozat rajongói a legújabb részt. A két platform közötti átjárást is lehetővé tették a programozók, ezért még nagyobb versenyekre volt kilátás az első percektől kezdve.

Minden jónak egyszer itt a vége azonban, ezért úgy döntött a Microsoft, hogy 47 nap múlva, azaz szeptember 28-án leveszik a kínálatból a 350 választható autóval büszkélkedő szimulátort. Természetesen a bejelentést egy hatalmas akcióval is megfejelték, a Standard és az Ultimate Editiont is legalább 67%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a hivatalos Microsoft Store-ban.

Hiába fújhat el lassan négy gyertyát a születésnapi tortáján a Forza Horizon 3, a valaha volt egyik legjobb autósjátékként még mindig bőven megéri a rááldozott perceket. Az Ausztráliára emlékeztető nyílt világú környezet, a rengeteg választható, licencelt járgány és a temérdek verseny hosszú órákra képes lehet a székbe szegezni az erre a műfajra fogékonyakat. Nem maradhat el a kocsik testreszabhatósága sem, aminek köszönhetően szabad kezet kapnak a játékosok, hogy saját stílusukat átvigyék a játékba. Egyetlen népszerű márka hiányzik csak a Horizon 3-ból, a Volkswagennel nem sikerült megegyeznie a kiadónak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!