DC időszakot tart az Epic, ősszel Joker is csatlakozik a Fortnite Battle Royale-hoz

A Fortnite fejlesztője a Warnerrel is szorosabbra fűzi a kapcsolatát.

A Fortnite világában számos szuperhősökkel kapcsolatos együttműködést láthattunk már, az Epic Games kifejezetten jó viszonyt ápol a Marvellel, rengeteg közös projektjük volt már, viszont időnként a DC univerzum szereplőivel is találkozhattunk. Volt már a játékban Batman, sőt nemcsak ő, hanem Gotham City is megjelent a Chapter 1 során, valamint Harley Quinn csomagokat is oldhattak fel a játékosok.

Most az Epic Games a következő nagy dobására készül ezen a téren, november 17-én érkezik ugyanis a játékba a Last Laugh Bundle, mely három skint, köztük Jokert hozza el a játékosoknak.

A csomag pontos tartalma a következő:

  • 1000 V-buck
  • Skinek: The Joker, Poison Ivy, Midas Rex
  • Táskák: Laugh Riot, Back Bloom, Midas Crest
  • Csákányok: Bad Joke, The Joker's Revenge, Ivy Axe, Kingmaker
  • Trail: Pick a Card

A pack ára minden bizonnyal 30 euró lesz, ami kicsit soknak tűnik, figyelembe véve viszont, hogy mennyi minden van benne, ráadásul DC kötődésű, egész jó ár. A csomag PS4-re, Switch-re és XONE-ra érkezik, később PS5-re és Xbox Series X-re is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a PC és mobiljátékosok nem szerezhetik meg, az Epic viszont a rájuk vonatkozó információkat később osztja meg.

Ám de, ha nem akarod megvárni az őszi időszakot, akkor van egy jó hírünk, az Item Shop most is rogyásig van DC cuccokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!