A Man City belga sztárja lett a Premier League idei szezonjának legjobbja

A Man City belga sztárja lett a Premier League idei szezonjának legjobbja

Az EA Sports és a Premier League bejelentette, hogy a Manchester City belga támadó középpályása lett a szezon játékosa az angol bajnokságban.

Új lapot nem kap Kevin De Bruyne, viszont megint bemutatták a Team of the Season So Far lapját ebből az apropóból, azonban van egy csavar a történetben. Miután a Manchester Cityvel a második helyet csípte meg a PL-ben, mialatt a 81 megszerzett ponthoz tartozó 26 győzelemből jócskán kivette a részét. Mindent egybevéve 82 százalékban passzolt pontosan, és bár egyetlen hónapban sem választottak meg a 2019/20-as idényben a legjobbnak, viszont novemberben és júliusban övé volt a hónap legszebb találata. A 38 mérkőzésből 35-ön pályára lépett, ez idő alatt 13 gólt és 20 gólpasszt jegyzett. A legjobb teljesítményét talán az utolsó fordulóban, július végén nyújtotta a Norwich ellen, ahol 2 gólt és egy asszisztot hozott össze.

Nem mindennapi mezőnyből választották meg őt a legjobbnak, hiszen jó néhány másik játékos is szenzációsan teljesített egész évben:

  • Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - 38 meccs, 4 meccs, 13 assziszt, 77% passzolási pontosság, 55 szerelés
  • Jordan Henderson (Liverpool) - 30 meccs, 4 gól, 5 assziszt, 85% passzolási pontosság
  • Danny Ings (Southampton) 38 meccs, 22 gól, 93 lövés, 2 assziszt, 63% passzolási pontosság
  • Sadio Mane (Liverpool) 35 meccs, 18 gól, 7 assziszt, 77 lövés, 82% passzolási pontosság
  • Nick Pope (Burnley) - 38 meccs, 118 védés, a lövések 70%-át védte sikeresen, 15 kapott gól nélküli mérkőzés
  • Jamie Vardy (Leicester) - 35 meccs, 23 gól, 5 assziszt, 89 lövés, 71% passzolási pontosság

A legtöbben azt hitték, hogy egy új SBC tűnik majd fel a FIFA20-ban és így lehet majd megszerezni újra KDB lapját. Nem kapott új kártyát - nehéz lett volna fokozni a statjait -, így a már eddig is látott 99-es kártyáját teszik megint elérhetővé, de egyelőre nem tisztázott, hogy csak csomagokból vagy máshogy is beszerezhető-e.

A FIFA21 október 9-én érkezik világszerte PlayStation 4, Xbox One, PC és Nintendo Switch-re egyaránt. Egyes feltételezések szerint a következő generációs konzolokra még idén, pontosabban decemberben megérkezik. Ha pedig lemaradták volna milyen újdonságokat tartogat, akkor itt most utána járhatsz, hiszen az Ultimate Team, Karrier, Pro Clubs módok is megújulnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!