10 500 forint helyett ingyen: Csak rád vár két őrült akciójáték!

10 500 forint helyett ingyen: Csak rád vár két őrült akciójáték!

Remek játékokat húzhatsz be teljesen ingyen.

Ahogy az lenni szokott, ismét elérkezett a csütörtök, vagyis az Epic Games Store-on frissülnek a heti ingyenes játékok. A Remnant: From the Ashes az elmúlt 7 napban magasra tette a lécet, de a mostani két programnak együttes erővel sikerül ezt is megugrania. Egyetlen forintot sem kell fizetni az Enter the Gungeonért és a God's Triggerért az EGS-en!

God's Trigger

Egy felső nézetes, pörgős, nagyon színes és kifejezetten nehéz lövöldözés az első tétel. A God's Trigger nem akar sokat markolni, de ez jól is áll neki. Egyedül és társakkal együtt is élvezheted a vérfürdőt, amelyhez maximális támogatást nyújtanak a fegyverek és a környezet. Változatos módon küldheted a másvilágra az ellenfeleket, ne felejtsd el használni az általad irányított karakter speciális képességeit sem!

Enter the Gungeon

Az Enter the Gungeon 2016-ban robbant be a köztudatba. Az elsöprő siker nem véletlen, a kazamatákban rengeteg ellenség vár arra, hogy felkoncold őket jelentős mennyiségű ólmot szóró eszköz segítségével. A nehézségi faktor az egekben, a főellenségek ott szabotálnak ahol csak tudnak, de piszkosul szórakoztató az egész koncepció. Különleges fegyverekbe, titkos kincsekbe és kapzsi boltosokba szaladhatsz bele az eldugott sarkokban, erősen ajánlott ezért kutatómunkára indulni minden egyes szinten.

Mindkét játékot egészen augusztus 27-én 17:00-ig éred el ingyenesen az Epic Games Store oldalán, ne szalaszd el ezt a páratlan lehetőséget!

Kövess Minket!



Te szereted a felső nézetes akciójátékokat?

  • 13 %
  • 6 %
  • 47 %
  • 13 %
  • 22 %