Thor még nem készült fel a Fortnite szigetre - új képregény oldalak érkeztek nemrég

Thor még nem készült fel a Fortnite szigetre - új képregény oldalak érkeztek nemrég

A villámok istene az új képregény hasábjain békében jött a Földre, de rá kell jönnie, hogy itt nem működik az erőszak nélküli megoldás.

Az utóbbi egy hét gyakorlatilag arról szólt, hogy a Chapter 2-ben Thor lesz a játék egyik központi alakja. Erről szóltak a kiszivárgott információk és persze később az Epic is megerősítette, hogy tényleg ő lesz az, akivel találkozunk majd. Azóta már az is kiderült, hogy nem ő az egyetlen, aki a Marvel univerzumból jön. Már szinte biztos, hogy Storm is tiszteletét teszi, de már arról is szó volt, hogy valamilyen formában Galactus is megjelenik.

Nemrég pedig egy új képregényoldal is előkerült, amiben Thor leszáll a szigetre, ahol arról biztosítja a játékosokat, hogy békében jött és senkit nem akar bántani. Viszont az eszébe se jutott, hogy őt viszont le akarják verni.

Várhatóan a következő napokban még több ilyen hasábot kapunk majd, ami tovább szövi a következő fejezet történetét. Ezen keresztül jelenthetik majd be az érkező új skineket és persze a hősöket is, akik csatlakoznak majd a Marvel világából. Egyelőre úgy tűnik, hogy a közösség nagyon jól fogadja az újdonságokat. Sőt, nagyon sokan mondták el, hogy bejön a klasszikus képregény kinézet, ami egy picit megtöri a filmek és a filmes univerzum kinézetét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!