A Season 4 Marvel vonala szorosan összefügg majd a Fortnite történetével

A Season 4 Marvel vonala szorosan összefügg majd a Fortnite történetével

Az Epic Games kreatív igazgatója azt ígérte, hogy minden kapcsolódik mindenhez, csak figyeljünk.

Noha már sejteni lehetett a számos leak miatt, azért kellőképpen nagy meglepetés volt, amikor az első Season 4 teaserből kiderült, hogy erősen Marvelnek dedikált szezon érkezik a Fortnite mezejére. A főszerepbe Thor kerül, a gonosz szerepét pedig úgy látszik, hogy Galactus tölti be. A bejelentést követően persze hamar felmerült a kérdés a játékosokban, hogy mi lesz a Fortnite meglehetősen nyakatekert, sokszor rejtélyes, de mindenképp izgalmas háttértörténetével? Az Epic Games kreatív igazgatója, Donald Mustard nemrég egy tweetben nyugtatta meg a játékosokat, miszerint minden összefügg mindennel és a történet hamarosan egy magasabb fokozatba kapcsol.

Közben egy merész teória is napvilágot látott, a híres Youtuber, SypherPK szerint a Season 4 véget vethet a Chapter 2-nek is, vagy legalábbis az utolsó előtti szezon lehet benne. A képregényekből megtudtuk, hogy Galactus elakarja nyelni a Fortnite világát, Thor pedig azért érkezett a szigetre, hogy figyelmeztesse a lakókat, ám közben elveszti az emlékezetét. Thor nem lesz képes megállítani Galactust (vagy nem is akarja, csak evakuálni jött), és egy másik világba viszi a Fortnite sziget lakóit.

Mivel még maga az ominózus szezon sem kezdődött el, így túlságosan elmerülni a találgatásokban nem érdemes, az viszont biztos, hogy javában zajlik a Season 4 promózása, a Mjölnir nemrég megjelent a játékon belül is.

Te várod már az új szezont?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!