Alaposan felrázta a Fortnite játékmenetét a v14.00, íme a legfontosabb újítások

Alaposan felrázta a Fortnite játékmenetét a v14.00, íme a legfontosabb újítások

Visszajött egy rakás fegyver, illetve új lehetőségek is megnyíltak a játékosok előtt.

A mai napon kezdetét a Fortnite Chapter 2 - Season 4, a Marvel tematikára épülő szezon pedig nemcsak a Battle Pass tekintetében hozott új tartalmat. Ugorjunk le a szigetre, és lessük meg, hogy eddig milyen változásokat találtak a játékosok.

Természetesen jött néhány új terület: Sentinel Graveyard, Doom's Domain (Pleasant Park helyett), valamint a kezdő sziget mostantól a Helicarrier.

A fejlesztők felrázták a Flopperek rendszerét is, már 39 különböző halat foghatunk ki, a különböző fajok pedig gyűlnek a horgászkönyvben.

No, meg különféle hatásokat is tudnak produkálni, a Thermal Flopperrel például egy másik szemszögből nézhetjük a térképet.

Rengeteg fegyver, eszköz visszatért, újra elérhetőek a következő stukkerek:

  • Pump Shotgun
  • Combat Shotgun
  • Epic Shockwave
  • Bounce Pad
  • Boogie Bomb
  • Tactical Submachine Gun
  • Revolver

Megjelentek a kilencedik szezonból jól ismert drónok, csak ezúttal a nevük Stark Industries Supply Drone. Különféle jóságokat szállítanak a játékosoknak, ezenfelül a Stark robotoktól, melyek Henchmanekként üzemelnek, megszerezhetjük a Stark Industries Energy Rifle-t is.

További érdekesség, hogy ezeket a robotokat, ha knockoljuk, utána "meghackelhetjük" és a mi oldalunkra állnak.

Változott a ládák és autók spawnratje is, az autókhoz nincs pontos adat, a ládák viszont minimum 50 és maximum 70 százalékos eséllyel spawnolnak egy adott ponton.

Végül pedig két nem olyan jelentős, cserébe roppant menő újítás! Tony Stark esetében, ha elérjük a tier 100-at a BP-ben, akkor egy emote használatával válthatunk a páncél és az utcai viselet között.

Mystique is tud valami különlegeset, felveheti azon karakterek kinézetét, akiket megölt.

Kétségtelenül rengeteg érdekességet pakolt bele az Epic ebbe a felvonásba, és minden bizonnyal a következő hetekben is kapunk majd még ezt-azt, illetve a fedeznek majd fel még egyéb nyalánkságokat a játékosok. A szezon egyébként hivatalosan november 30-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!