Ingyenes és megmarad: Négy remek játékot húzhatunk most be az Epic Store-ból

Ingyenes és megmarad: Négy remek játékot húzhatunk most be az Epic Store-ból

Négy játékot kapunk teljesen ingyen, egyiket sem érdemes kihagyni.

Sok jó játékot szerezhettünk már meg teljesen ingyen az Epic boltjából. AAA sikertermékeket és indie gyöngyszemeket is egyaránt. Most is ilyenre kell számítanunk, hiszen a modern Hitman játékok első darabjára és a Shadowrun gyűjteményre csaphatunk le.

Hitman

Van egyáltalán bárki, akinek be kell mutatnunk a Hitman játékokat? Így vagy úgy, de mindenki ismeri a kopasz bérgyilkos kalandjait, ami megélt már jó és kevésbé jó epizódokat is. A 2016-ban megjelent, szimplán csak Hitman névre hallgató játék egyfajta softrebootja a szériának, ami elődjei rengeteg jó játékelemét tovább tudta vinni, az igazi veteránok szerint viszont valami hiányzik a modern Hitman játékokból. Akárhogy is, az biztos, hogy ingyen megszerezve aligha fogsz csalódni a 47-es ezen sztorijában.

Shadowrun Collection

Itt már becsapósabb a szitu. Egyrészt a Shadowrun Collection nem egy, hanem három játékot jelent, másrészt pedig ezt a szériát már annál kevesebben ismerhetik. Pedig a '90-es évek egyik legjobb asztali társasáról és egyben videojátékáról beszélünk. Könyörtelen de lenyűgöző szerepjátékok voltak az eredeti darabok, amit 2007-ben megpróbáltak rebootolni egy förtelmes FPS-sel. Szerencsére azután észbe kaptak a jogok birtokosai és a 2013-as Shadowrun Returns már pontosan azt az élményt kínálja, mint az első rész anno 1993-ban, csak éppen modernebb környezetben. A csomag tartalmazza a 2014-ben és 2015-ben megjelent részeket, a Dragonfallt és a Hong Kongot is.

Nem árt sietni, hiszen az ajánlat csak hét napig érvényes, ezeket a remek játékokat pedig kár lenne kihagyni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!