Silver Surfer, sőt Pókember is megérkezhet a Fortnite-ba a Season 4 későbbi részében

Silver Surfer, sőt Pókember is megérkezhet a Fortnite-ba a Season 4 későbbi részében

Silver Surferről már szinte mindent megtaláltak a leakerek, Pókemberről viszont egyelőre csak egy-két dolog árulkodik.

Az szinte borítékolható, hogy a legújabb Fortnite szezon Battle Pass-jében lévő hősök nem a teljes listát jelentik, az Epic Games minden bizonnyal tervezi még egy-két meglepetés szuperhős hozzáadását. Most két név merült fel, az egyikük pedig 100%, hogy jönni fog, a leakerek már in-game képeket is találtak hozzá. Ő Silver Surfer, vagyis az Ezüst Utazó, aki Galactusnak a hírnöke, ő keresi gazdája számára azokat a világokat, amiket felfalhat. Íme minden, amit az Ezüst Utazóhoz találtak az adatbányászok:

Töltőképernyő

In-game előnézet; outfit, csákány, glider

Ami viszont a Silver Surfernél is érdekesebb, a Pókemberre utaló jelek. Az Achivementek közé bekerült egy Spider-Man logó, sokan pedig arra tippelnek, hogy ebből egy Pókember skin lehet a szezon későbbi részében.

Ez azonban felvet bizonyos kérdéseket. Nemrég a Marvel's Avengers kapcsán volt egy nagyobb botrány abból, hogy Pókember bekerül a játékba, de csak a PS felhasználók élvezhetik vele a játékot, ugyanis a Sony nem adja ki a jogokat a többi platform számára.

Tagadhatatlan, hogy az Epic Games viszonya a Sonyval brilliáns, elvégre rengeteg PS+ tartalmat adnak ki közösen, de vajon elég jó ahhoz, hogy Pókember adott esetben minden játékos számára elérhető legyen, akár az Item Shopban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!