Élő adásban bukott le a csaló Warzone streamer, azonnal repült a banhammer

Egy csalóval kevesebb. ráadásul emberünk a több ezres nézőbázisától is elbúcsúzhat.

Hosszas várakozás után, végre bemutatták az új CoD-ot. Őrülten izgalmasnak tűnik a Call of Duty: Black Ops Cold War és szerencsére már nem is kell sokat várnunk rá. Cikkünkben minden lényeges információt összefoglaltunk az új epizódról.

A Modern Warfare felújított változata óta még azok is tettek egy próbát a CoD-dal, akik egyébként sosem szerették. Hatalmas sikernek örvend az ingyenes Warzone is, de kétségtelenül sok a csaló, akik miatt már többen elpártoltak a játéktól. 

Ritkán, de azért többször volt már alkalmunk egészen vicces csalókba belebotlani. Jelenlegi alanyunk pályafutása azért nem ért véget annyira viccesen, mint annak a CS:GO streamnek, akinek a szemüvegében láthattuk élő adásban a beaktivált csalást,de azért hasonló a sztori.

Biztos többen találkoztatok már MrGolds csatornájával a Twitchen, aki követi a külföldi CoD-os streamereket, annak ismerős lehet a neve. Ma már fölösleges rákeresnünk, hiszen a Twtich azonnal bannolta őt, miután élő adásban bukott le. Nemes egyszerűséggel figyelmetlen volt és az éppen futó cheat megnyitott ablaka is látható volt Twitchen.

A sztori legviccesebb része, hogy emberünk, kicsit talán nagyképűen, éppen azt ecsetelte, hogy mennyire jó játékos, mennyire tökéletesen használ minden fegyvert és, hogy nincs hozzá fogható másik Warzone játékos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!