Megérkezett az 1.10: Lengyel tankok, új térkép, buffok és nerfek

Megérkezett az 1.10: Lengyel tankok, új térkép, buffok és nerfek

Mától az éles szerveren is kipróbálhatóvá válik az új lengyel tank ág, a buffolt és nerfek harckocsik, ezenkívül új térkép és kommunikációs rendszer is érkezik a játékba.

Augusztus 4-étől játszható 2020 legnagyobb World of Tanks frissítése, ami többek között egy új tank ágat, új térképet, új kommunikáció rendszert, továbbá jármű és pálya újraegyensúlyozásokat hozott a játékba, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat az új patch kapcsán.

Felszerelések 2.0

Nemcsak a régiek rendszerét dolgozták újra, de kaptunk néhány új, egyedi felszerelést is, amikkel még hatékonyabbá tehetjük tankjainkat.

Új lengyel közepes tank ág

Ugyan eleinte csak töltelék tankok vannak az ágon, de a CS-63 valószínűleg mindenkit kárpótol a kisebb tierűek szürkeségéért.

Pearl River visszatér

Ugyan a 0.9.10-ben eltávolították a térképet a játékból, de az 1.10-ben megújult formában tér vissza ez a keleties hangulatú nyári pálya.

Jármű újraegyensúlyozások

A Progetto 65 és az Object 430U ágán lévő harckocsik egyértelműen megszívják, ugyanakkor az E 100, IS-4 és T110E5 ága kifejezetten jól jár a módosításokkal. Természetesen a már régóta várt kerekes nerf is megérkezett.

Újradolgozott harci kommunikációs rendszer

Még hatékonyabb kommunikációs rendszer érkezett a játékba, amivel már nemcsak a szektort leszünk képesek meghatározni, hanem a pontos területet is, ahová mennünk kell, vagy ahol ellenséges tankot észleltünk.

Új kötvényszerzési rendszer

Minél többet játszotok, annál több kötvényt szerezhettek az 1.10-ben, ugyanis már nemcsak a kitüntetésekért, hanem a teljesítmény alapján is jutalmaz a játék.

Visszatér az Acélvadász játékmód

A World of Tanks Battle Royale módja négy hétig játszható lesz egy-egy hetes ciklusokra bontva, amelynek első szakasz még augusztusban indul.

Nektek hogy tetszik az 1.10-es frissítés? Meg vagytok elégedve a fejlesztésekkel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.