Hivatalos: a Batman játékok fejlesztői egy Suicide Squad címen dolgoznak

Hivatalos: a Batman játékok fejlesztői egy Suicide Squad címen dolgoznak

Augusztusban pedig fel is fedik az alkotásukat és bővebb információt is megosztanak róla.

A Rocksteady befejezte a hallgatást, és egy Twitter bejegyzésben számolt be arról, hogy bizony egy Suicide Squad játékot heggesztenek gőzerővel, és a teljes leleplezés két héten belül meg is történik.

Egy moziplakáthoz hasonló képet osztottak meg a hivatalos Twitter fiókjukon augusztus 7-én, pénteken. Erre rögtön lecsaptak a szemfülesek és futótűzként terjedt a hír, hogy tényleg kapnak a rajongók egy Öngyilkos Osztag feldolgozást. A képen Superman látható, a fejére pedig került egy célkereszt, de ennél még fontosabb információ, hogy augusztus 22-én további információt is megosztanak. Talán akkor már in-game játékmenet videót is közzétesznek.

A teaser tehát szimplán csak megerősíti a nyár eleji pletykákat, miszerint a studió egy Suicide Squad játékon dolgozik. Majd jött júniusban a ResetEra észrevétele, ekkor a felhasználói felfedezték, hogy a Rocksteady regisztrált néhány domaint, amelyek a Suicide Squadra hivatkoznak. A Rocksteady legutóbbi játéka a 2015-ös Batman: Arkham Knight volt, ami a Batman Arkhammal útjára indított "sorozat" lezárásaként jelent meg. Az első része még 2009-ben jelent meg. A Batman: Arkham Asylum sikere vezetett el ahhoz, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment végül 2010-ben felvásárolta a Rocksteady fejlesztőcsapatot.

Remélhetőleg sokkal jobban odafigyelnek majd a minőségre, mint történt az a Suicide Squad film kapcsán, a 2016-ban szélesvásznon megjelenő alkotás ugyanis gyengére sikeredett, dacára Margot Robbie és Will Smith szereplésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!