Egy különös hiba miatt a Fortnite autói felszállhatnak a magasba

Egy különös hiba miatt a Fortnite autói felszállhatnak a magasba

Az egészhez nincs másra szükség, mint egy gázkannára.

A Fortnite-ba nemrég megérkeztek a régen várt autók, ez pedig egy nagyon komoly vérfrissítés volt a játéknak. A négyféle kocsit kínáló repertoárban találhatunk kamiont, személyautót, vérbeli sportkocsit, valamint egy pickupot is, a velük való gurulgatás a térképen pedig remek élményt ad. A játékosok is így érzik, ebben a videóban például egyszer csak kitört egy kisebb verseny a Pleasant Parkos küldetést teljesítő játékosok között.

Moments like this remind me why I play this game. Sure, it's fun to get wins and kill people, but wacky moments like this are ten times better. from r/FortNiteBR

Noha nagyon szórakoztatóak, néhány bug azért akad a kocsikkal, a játékosok nemrég egy kifejezetten abszurdat találtak. A megfelelő helyre tett gázkanna segítségével felrepíthetjük őket a magasba. Íme videón:

Elméletileg ily módon az összes autó megröptethető, de ezzel a kamionnal a legegyszerűbb megcsinálni. Szerencsére a játékmenetre túl nagy hatása nincsen, ugyanis azonkívül, hogy magasba kerül, más gyakorlati előnyt nem szerez vele a játékos, a kör miatt pedig úgy sem maradhat a végtelenségig ott.

Kíváncsian várjuk, hogy a játékosok milyen bugokat találnak még az autókhoz köthetően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!