Ingyenes a Borderlands 2 Commander Lilith DLC-je

Ingyenes a Borderlands 2 Commander Lilith DLC-je

Mindig jó látni, ha ingyenes tartalmakkal bombázzák a gamereket.

2020. május 28-án érkezett meg az Epic Games Store oldalára az ingyenes Borderlands: The Handsome Collection csomag, amelyben a Borderlands 2 mellett a Borderlands:

The Pre-Sequel is helyet kapott. Az akció csak egyetlen hétig tartott, de így is rengetegen csaptak le erre a kihagyhatatlan ajánlatra. Az Epic úgy döntött, hogy ideje ismét felpörgetni a BL 2 szervereket, ugyanis a BL2 Commander Lilith DLC-t egy teljes hónapon keresztül ingyenesen adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz.

Borderlands 2: Commander Lilith & The Fight for Sanctuary

A második rész utolsó DLC-je egy hidat képez az utolsó két számozott folytatás között. Sanctuary ostroma, a Pandorát elárasztó mérgező gáz és a Vault térképen eltűnése alapjaiban bolygatta fel az eddig ismert játékteret, de szerencsére Commander Lilith és a Crimson Raider csapat képes lehet visszaállítani a rendet és a békét. Az ő oldalukon kell megküzdeni a sosem látott főgonoszok ellen, miközben bebarangolhatjátok az új területeket. A szintlépések felső határa a 80-as, az új játékosok 30-as levelről vethetik bele magukat a kalandokba.

A kritikák elsöprően negatívok voltak a 2019-es megjelenés idején, de nem a tartalommal szemben támasztottak ellenérzéseket, hanem a 2K üzleti modellje nem tetszett a játékosoknak. Szerencsére mivel ingyen van a kiegészítő, nektek ezekre a hangokra felesleges hallgatni, egyszerűen csak adjátok át magatoknak a looter-shooter életérzésnek újabb néhány órára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!