Hirdetés

5200 forint helyett ingyen: Pusztítsd el a földönkívülieket!

A Hitman és a Shadowrun Collection után ismét egy zseniális videójátékot ad ingyen az Epic Games Store.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

A szemfülesebbek már észrevehették, hogy 2019 decemberében már egyszer be lehetett húzni az FTL: Faster Than Light készítőinek zseniális stratégiai játékát. Hiába az ismétlés, tavaly csak egyetlen napig tartott a limitált akció, most egy egész heted van arra, hogy a könyvtáradhoz add az Into The Breacht.

Into The Breach

A kritikusok és a játékosok is elájultak attól, hogy mennyire jól sikerült ez a pixeles grafikával megáldott aprócska stratégiai program. A körökre osztott játékmenet nagyon jól áll a masinák és a földönkívüli entitás összecsapásainak, nem is gondoltál túl a fejlesztők a dolgokat. Letisztult és egyszerű a kezelőfelület, minimális, de mégis pazar a grafika, jók a hangok és élvezetes az egész koncepció. Ennél többet nem is lehet kívánni egy szórakoztatás céljából készült alkotástól.

A kihívásokért a véletlen faktor felel, ami az újrajátszás lehetőségét is magában hordozza. Folyamatos fejlődési lehetőség rejlik a gépekben, amelyekhez új fegyvereket és egyedi pilótákat lehet találni. Az erősebb és jobb funkciók segíthetnek abban, hogy megtisztítsd a Corporate-Nation Szigeteket a Vek fertőzéstől.

Az Into the Breach szeptember 3-án 17:00-tól egészen szeptember 10-én 17:00-ig érhető el ingyenesen az Epic Games Store oldalán. Könnyedén előfordulhat, hogy most utoljára csökkentették le az árát 0 forintra, mivel már harmadik alkalommal nem ütne akkorát egy "free Into the Breach".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés