Akciófigyelő: Limitált ideig ingyen a tiéd lehet a The Division

Akciófigyelő: Limitált ideig ingyen a tiéd lehet a The Division

Így kell megünnepelni az iskolakezdést.

Nagyszerű hírrel köszönthetünk titeket ezen a borongós szeptemberi napon, ugyanis a Ubisoft úgy döntött, hogy az iskolakezdés mellé a The Division játék teljes változatát odaadja mindenkinek ingyen. Nem olyan rég a második rész kapott hatalmas leárazást, de egyetlen forint ráköltése nélkül még szélesebb lehet az a mosoly, hiába "csak" az első fejezetet kínálja tálcán a forgalmazó.

The Division

Rosszul sül egy Black Friday akció New Yorkban, aminek következtében pusztító járvány söpör végig a világvároson. Ebben a pandémiás helyzetben kell helyt állnia egy különleges egységnek, akik felveszik a harcot az ellenséggel, hogy megvédjék a társadalom utolsó menedékeit. A nyílt világban rengeteg felfedezésre váró helyszín vár rád, amelyeket egyedül és csapatban is bevehetsz. A lootból és az akciókból Dunát lehet rekeszteni, nem véletlen volt a játék hatalmas siker a 2016-os megjelenéskor. A legbátrabbak a PVE harcok után belevethetik magukat a PVP csatákba is, egy biztos, hogy az ellenséges nem ismer majd kegyelmet, ha a célkeresztjébe kerülsz.

A Ubisoft különleges akciója szeptember 1-jén 09:00-kor rajtolt el és egészen szeptember 8-án 10:00-ig tart. Bőven van időd tehát lecsapni a különleges ajánlatra, de minek húznád az időt, ha már mától belevetheted magad az akció-lövölde forgatagába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!