18 000 Ft helyett ingyen: Már tölthetőek az Epic Games heti ingyenes játékai

18 000 Ft helyett ingyen: Már tölthetőek az Epic Games heti ingyenes játékai

Ezúttal két különleges játékot ad ingyen az Epic Games Store.

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megtörténik a váltás az Epic Games Store ingyenes játékait felsorakoztató menüjében. Az Into the Breach elköszönt tőletek, de nem kell aggódni, ugyanis ezúttal két nagyszerű játékot tölthettek le egyetlen forint ráköltése nélkül. A Railway Empire a vasutak megszállottjainak, a Where the Water Tastes Like Wine a kalandozni vágyóknak okozhat kellemes meglepetéseket.

Railway Empire

Már a neve is elárulja, hogy hatalmas vasút hálózatot kell felépítened ebben a tycoonban. Az állomások és sínpárok lepakolása csak a kezdet, onnantól indulnak be igazán az izgalmak, amikor a karbantartásért felelős épületek, a turistákat bevonzó egységek és a gyárak is megjelennek a képletben. Nagyszerű szórakozást ígér a program, amihez rengeteg DLC-t tölthetsz le, ezzel tovább növelve az élményt.

Where the Water Tastes Like Wine

Magával ragadó zene, történetközpontú kalandozás és remekül megírt karakterek. Nem egy pörgős akcióra kell számítani, de pont ezért nyújthat nagyszerű kikapcsolódást egy megterhelő nap után. A vadnyugati hangulat mellé egy nagyon furcsa grafika is párosul, azonban a dialógusok viszik el a hátán a játékot.

Mind a Railway Empire, mind a Where the Water Tastes Like Wine egészen szeptember 17-én 17:00-ig tölthető le ingyen, utána fizetni kell értük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!