Tele lesz újdonságokkal a V14.10-es frissítés

Tele lesz újdonságokkal a V14.10-es frissítés

Új képességek, Galactus, egy új LTM, saját szuperhős kinézet és még akár Stark Tornyok is jöhetnek.

Az egyszer biztos, hogy a Marvel hősök érkezése egy olyan esemény volt a játékban, amire már nagyon régóta vártunk. Azzal, hogy ott vannak a skinek és a különleges képességek, valahogy mindenki úgy érezheti egy kicsit, hogy belecsöppent egy Avengers filmbe. Ezt persze az Epic fejlesztői is tudják és addig ütik a vasat, amíg meleg. A V14.10-es frissítés részletei már megérkeztek a tartalomgyártókhoz, abból mi is tudhatjuk, hogy mit is kapunk nagyjából.

The Armored Avenger

A Stark Jet után jönnek a Stark Beacon helyszínek. Azon belül ott lesznek a kutatólaborok, ami szinte tuti, hogy tele lesz érdekes fegyverekkel és cuccokkal. Ezen kívül már a Battle Bus utazás alatt megnyílik a chop shop amiről még nem tudjuk pontosan mit is takar.

"A Stark Beacon elhozza a pályára a Stark Vállalatot. Itt az ideje megnézni mi rejlik a kutatólaborok mélyén és persze már a Battle Bus is érdekes lehetőségeket nyújt."

Unleash More Powers

Ahogy az várható volt, jönnek az új képességek. Ezzel kapcsolatban már egy hete kiszivárogtak a részletek, hogy mit is lehet várni.

The Forces of Galactus Descend

Galactus vagy másnéven Galaxisfaló is végre elküldte az előfutárait. A pályán random helyeken találkozhatunk majd a drónjaival, amiket ha kiitatunk, akkor várhatóan busás jutalomban lesz részünk. 

A Mint-Condition LTM

Kapunk egy új LTM módot is, amiben úgy rakhatjuk össze a saját szuperképesség mixünket ahogy csak akarjuk. Majd meglátjuk, hogy ez pontosan mit is jelent.

Become a Hero

Ez már az Item Shop része lesz. Gyakorlatilag kapunk egy szuperhős öltöző szekrényt, ahonnan akármit ki és felvehetünk. Ez annyit tesz, hogy létrehozhatjuk a saját szuper kinézetünket.

Weekly Wolverine Challenges

A Wolverine történetszál és kihívások most is folytatódnak. Nemsokára jönnek a nyomok arról, hogy merre is van az X fegyver.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!