Fortnite's Marvel Knockout - Igazi, pörgős szuperhős párbaj lett az új LTM

Fortnite's Marvel Knockout - Igazi, pörgős szuperhős párbaj lett az új LTM

Ha csak a szuperhős képességeket akarod pörgetni, akkor ezt a módot neked találták ki.

A tegnapi frissítés egy új LTM-et is hozott magával, ami a Fortnite's Marvel Knockout nevet kapta. Ebből már lehet következtetni, hogy a figyelem a Marvel karakterek köré vetül és persze a különböző szuperképessségek kapják a főszerepet. Mikor az egész szezon elkezdődött, akkor nagyon sokan panaszkodtak amiatt, hogy túl kevés szupererő van a pályán és nehezen lehet azt megtalálni, amit igazán szeretnénk. Most ezen panaszok biztos elhallgatnak, hiszen ez az új LTM csak arról szól, hogy nincsenek fegyverek, csak és kizárólag képességek, amikkel lehet egymásnak menni. Persze ne egy gigantikus csatára gondoljatok, nem arról van szó, hogy 100 ember egymásnak esik és gyakorlatilag minden robban abban a pillanatban. Nevéhez híven a történet egy torna lesz, amit lehet duóban vagy trióban tolni. A játék minden kör előtt randomizál nekünk pár képességet és bedob egy másik csapat ellen. Ezután pedig lehet darálni vadászni az ellenfélre, hiszen abból kapunk pontokat, hogy egymás után húzzuk be a elimeket.

Persze jöhetne, hogy a random faktor amiatt, hogy valaki jobb erőket húz és ezzel előnyben lesz. Ez azért nincs így, mert a random ugyan jelen van, de amit dob a gép, azt mindkét oldal megkapja, tehát mindenkinek ugyanolyan esélye van a győzelemre. A köröket kétféleképpen lehet megnyerni, van egy pont limit, amit ha valaki elér, akkor már meg is van a Win, de akinek több pontja van, mikor lejár az idő, az is továbbmegy. Ha az eredmény egyenlő, akkor mindkét csapat kiesik. 

Az új mód iszonyatosan pörgős és érdekes, ha tetszettek a képességek, akkor ezt is szeretni fogjátok. Az mondjuk fontos, hogy inkább haverokkal toljátok a játékot, mert a kooperáció nagyon sokat segít a győzelem behúzásában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!