Hivatalosan is visszatért Twitchre Ninja, a világ egyik legnépszerűbb streamere

Hivatalosan is visszatért Twitchre Ninja, a világ egyik legnépszerűbb streamere

Nincs új Ninja a Nap alatt

2019 nyarán döntött úgy a világ egyik legnézettebb tartalomgyártója, hogy elhagyja a Twitchet a Mixer kedvéért. A több tízmilliós szerződést Ninja aláírta, de egy évet sem kellett várni ahhoz, hogy a Microsoft streaming platformja lehúzza a rolót. A mixeres streamerek nagy része átköltözz a Facebookra, nem úgy Ninja, aki bejelentette, hogy "régi házába visszaköltözik", azaz a Twitchen folytatja karrierjét.

Richard Tyler Blevins kizárólag csak a világ legnagyobb platformján közvetít a jövőben, ami valamilyen szempontból várható volt. Néhány héttel ezelőtt egyszer már fellőtte az adást, amiben DrLupóval Fortnite-oztak egy jót a több millió rajongó legnagyobb örömére. Ninja gyakorlatilag bármit megtehet és bárkivel aláírhatja a megállapodásokat, mivel már most annyit keresett, amivel bőven kihúzhatja élete végéig. A Mixerrel kötött szerződésének részleteit nem hozták nyilvánosságra soha, de a források szerint 20-30 millió dollárt kapott csak azért, mert a feltörekvő platform húzóneve lett. 

Az első olyan Twitch adása Ninjának, amit a bejelentés után tett, elég szép számokat generált. Már azt is több, mint 100 000-n nézték, hogy egy kamerába beszél a kedvencük, aztán elkezdődött a valódi gameplay is, bár a Fortnite ezúttal hiányzott a listáról. Blevins először a Fall Guyst vette elő, majd váltott Among Usra, hogy a végén levezetésképp lőjön pár fraget VALORANTban. A jövőben jó esély van rá, hogy ismét terítékre kerül a Fortnite is, mivel a világ legnépszerűbb battle royale játékba megérkezett a v14.10-es frissítés, ami a Marvel hőseit emelte be a programba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!