Az 5 legkevesebbet kitiltott LoL hős

Az 5 legkevesebbet kitiltott LoL hős

A jelenlegi metában egyik sem zavar sok vizet, ezért nem érdemes rájuk bannokat pazarolni.

Minden játékosnak megvannak azok a karakterei amikkel szeret, de azok is, amelyek ellen nem szeret játszani. Jelenleg 150 hős érhető el a League of Legendsben, amiből 10-et tud kitiltani a két csapat a Draft, illetve ranked mérkőzéseken. Ez kevesebb, mint 10%-át jelenti az összes elérhető champnek, ezért alaposan át kell gondolni, hogy mire pazarolja el az ember ezt a lehetőséget. Az alábbi bajnokok egyáltalán nem kell, hogy attól tartsanak, kikerülnek a választhatóak listájáról, mivel őket bannolják legkevesebb alkalommal a ranked meccseken.

5. Kog'Maw - 0,2%-os kitiltási arány

AP-sként midre, AD/AS tárgyakkal alsó ösvényre is választható, de ennek ellenére nem játszanak vele túl sokan. A profik kezeiben azért megfordul a nyálkát köpködő lény, de egy "átlagos" idézőnek nem való. Nehéz vele menekülni, korai szakaszban sebzése sincs, valamint kell mellé egy olyan csapat, aki képes őt megvédeni.

4. Janna - 0,2%-os kitiltási arány

Az egyik legegyszerűbb támogató szintén nem kap túl nagy figyelmet a bannolási szakaszban. Általában támogatókat amúgy sem sűrűn tiltanak ki, ezért sűrűn átcsúszik a rostán az időjós kisasszony. Viszonylag népszerű, mivel mozgékony és nem túl bonyolultak a képességei.

3. Viktor - 0,2%-os kitiltási arány

A kompetitív metában néha-néha még felbukkan, de ott is visszaesett a népszerűsége. Jelentős burst sebzéssel rendelkezik, late game-ben már elég tankos is, de vannak rá counterek, valamint vannak nála jobb választások midre. 

2. Sion - 0,2%-os kitiltási arány

Gangplank ellen jó picknek számít, de egyébként is elhozható, ha egy kezdeményező tankra van szüksége a csapatnak és Ornn/Maokai nem elérhető. Az igazán merészek akár AD-ra is építhetik, mivel az ulti képes a tornyok megsebzésére, de a tank változat, Titán Hydrával kiegészítve, összességében jobban működik.

1. Taliyah - 0,1%-os kitiltási arány

Az első helyre Taliyah került, aki sem midesként, sem dzsungelesként nem tündököl úgy, mint néhány hónappal ezelőtt. Nerfelték is, plusz a meta is átalakult, amibe nem illik bele a karakter. Talán a világbajnokságon ismét előkerülhet, de addig nem érdemes foglalkozni vele, mivel a casual rétegnek nehéz, a profiknak meg nem elég erős.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!