Az adatbányászok új tournament játékmódot fedeztek fel a PUBG fájljai között

Az adatbányászok új tournament játékmódot fedeztek fel a PUBG fájljai között

A kinyert információk alapján a battle royale és az autobattler egyes elemeit ötvözik a fejlesztők. 

2020-ban a Playerunknown's Battlegrounds neve már nem cseng olyan fényesen, mint pár évvel korábban és a klasszikus játékosbázis mértéke folyamatosan csökken. A PC-s számok már annyira kétségbeejtőek, hogy Észak-Amerikában már egyes játékmódok kivételén is gondolkodnak a fejlesztők. 

Annak ellenére, hogy a játékmódok átvariálása egy egész jó ötlet, hosszú távon nem jelentene megoldást a népszerűséggel kapcsolatos problémákra, inkább egy forradalmibb változtatás kellene, ami segít a játék megújulásában. Valami hasonló fogalmazódott meg a fejlesztők fejében is, ugyanis a lelkes adatbányászok egy igencsak különös játékmód nyomaira bukkantak a fájlok tengerében, ami a Vostok kódnevet viseli. A projekt első ránézésre ötvözi a battle royale játékmódot az autobattlerek tournament rendszerével, azaz egy időben több összecsapás is folyik, a győztes tovább jut, a vesztes elhullik, a végén pedig csak egy maradhat. Vostokról részletesebben az alábbi videóban tájékozódhattok. 

A kihalászott információk alapján Vostok igencsak érdekesnek tűnik, ráadásul a megújulásra nem csak a PC-s és konzolos közösségnek van szüksége, hanem a mobilos piacnak is. Ha emlékeztek még, nemrég Indiában betiltották a PUBG mobil verzióját, ami hatalmas veszteségeket okozott a befektetőknek. 

Szerintetek egyébként visszanyerheti még régi fényét és népszerűségét a PUBG?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!