Az utolsó kanyarhoz érve, vajon tud-e még javítani a FaZe?

Az utolsó kanyarhoz érve, vajon tud-e még javítani a FaZe?

Nincs már messze a rájátszás és sok csapat javíthat még.

Az amerikai csapatok még csak most érnek a csoportkörök feléhez, az európai alakulatok viszont már karnyújtásra vannak a rájátszástól. Persze nem mindenki, de az EPL 12. csoportkörének utolsó hetéhez érve még sok csapat javíthatnak. Például azok, akikre ma is vár egy Bo3.

Elsőként a FaZe és a Spirit csap majd össze, délután 14 órától. A szurkolók legnagyobb bánatára a FaZe már szinte biztos kieső, ellenben a Spirit javíthat még a helyezésén. Erre minden esélyük meg is lesz ma, hiszen többször bizonyították már kellően erősen tudnak játszani, a gond általában ott volt, hogy a Bo3 végére már nem tudták megtartani a kezdeti formájukat.

Ezután átnyergelünk a Vitality és a fnatic meccsére, a nap talán legjobban várt találkozójára. Bár HLTV-n nagy köztük a különbség, eddigi meccseik alapján azt mondhatjuk, hogy közel azonos szinten van a két csapat. Nem csak játékteljesítmény, de map pool tekintetében is, így különösen izgalmas lesz, hogy melyikük nyeri a ma esti mérkőzést. 

A nap zárásaként pedig jön az Astralis vs NiP meccs. Ezt a párosítást láttunk már korábban is, például a 2020-as ESL One: Köln alatt. Akkor meglepetést tudtak okozni a svédek, azóta viszont több minden is változott a dánok oldalán. Bubzkji helyett többet játszik es3tag és persze visszakapták régi irányítójukat, gla1ve-t is. Minden erejére szüksége lesz a NiP-nek, ha ma nyerni akarnak.

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai műsora:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!