Exkluzív fejhallgató kedvezmények érkeztek az Esport1 Piacra

Exkluzív fejhallgató kedvezmények érkeztek az Esport1 Piacra

Ha újítanál valami remek dolgot a PS4-edhez, vagy az új PS5-höz, akkor itt a remek alkalom!

Jó ideje elérhető már az Esport1.hu-n a regisztrációs lehetőség, mellyel csatlakoztok az Esport1 olvasók azon táborához, akik exkluzív lehetőségekhez férnek hozzá. Ha van Esport1 profilod, akkor az oldalon voltaképp minden nemű aktivitásért -cikk olvasás, kommentelés, közvetítések nézése, küldetések teljesítése- E1 pontokat szerezhetsz, amiket aztán remek cuccokra válthatsz be az Esport1 Piacon!

Igyekszünk folyamatosan a lehető legjobb jutalmakat, kedvezményeket, ajándékokat biztosítani a számotokra, ezúttal pedig a Konzolvilág jóvoltából egy remek kedvezményt hoztunk Nektek. Az Esport1 Piacon elérhető kedvezménykuponok segítségével nagy mértékű  akcióval vásárolhattok meg néhány remek fejhallgatót a Konzolvilág webshopjában!

A termékek a következőek:

PS4 Gold vezeték nélküli headset - Rose Gold: A kedvezménykuponnal 29.999 Ft helyett 24.999 Ft! A kedvezménykupon 10 E1 pontba kerül!

Fornite VCH (2019)/Gold Headset/ENG: A kedvezménykuponnal 26.999 Ft helyett 19.999 Ft! A kedvezménykupon 50 E1 pontba kerül!

PS4 Platinum vezeték nélküli headset - fekete: A kedvezménykuponnal 54.999 Ft helyett 40.999 Ft! A kedvezménykupon 100 E1 pontba kerül!

Hogyan érvényesíthetem a kedvezményt?

Ha még nincs, készíts egy Esport1 fiókot ITT! Teljesítsd a belépő küldetést, mellyel máris egy csomó pont üti a markodat, annyi, hogy ezekért a kuponokért már mehetsz is az Esport1 Piacra! Old fel a kiszemelt kupont, a kód pedig meg is jelenik a raktáradban, melyet a profilodnál érhetsz el. Ha megvan a kód, akkor irány a kiválasztott termék oldala a Konzolvilág webshopjában. Tedd a terméket a kosárba, majd a rendelés leadásánál a "Kuponkód beváltása" sávba írd be a kódodat!

Ilyen egyszerű! Az akció szeptember 27-ig érvényes, a kedvezménykuponok korlátozott számban érhetőek el, így habozni nem érdemes! További bónusz, hogy a Fornite VCH (2019)/Gold Headset/ENG csomag egy exkluzív Fortnite Outfitet, csákányt, valamint 2000 Vbuckot is tartalmaz, a PS4 Platinum vezeték nélküli headset - fekete pedig PC-n is használható, a fejhallgatók közül pedig mindegyik kompatibilis a novemberben érkező PS5-tel!

Te lecsapsz valamelyik kedvezményre?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!