Bajban a NiP, az edzőjükkel folytatják az ESL Pro League versenyét

Bajban a NiP, az edzőjükkel folytatják az ESL Pro League versenyét

Október közepéig minimum nélkülöznünk kell nawwkot.

Rengeteg olyan sztorit hallottunk mostanában, ahol a csapatok edzői mentek a levesbe. Persze a tettes ezeknél a coach bug volt. Voltak viszont játékosok is, akik úgy döntöttek, hogy inkább szünetet tartanak.

Gla1ve azóta már visszatért az Astralishoz és újra  agyőzelem felé vezeti a dánokat. Xyp9x és olofmeister viszont továbbra is pihen, mindketten egészségügyi okok, "egyszerű" kiégés miatt vonult vissza ideiglenesen. Most újabb játékos látta úgy, hogy itt az ideje pihenni kicsit.
Tim "nawwk" Jonasson, a NiP mesterlövésze sem érezte már egészségesnek a folyamatos versenyzést és az azokra való felkészülést. Teljesítményén ez nem nagyon látszódott még meg a NiP EPL meccsein, de mivel esélyeik már minimálisak a továbbjutásra, inkább kiveszi a szabadságát.

Az EPL után a DreamHack Open Fall versenyén játszik majd a NiP, oda már vissza várják nawwkot. Addig viszont nem keresnek új játékost a helyére, jelenlegi edzőjük, Björn "THREATH" Pers segíti majd ki a csapatot beugróként. Két meccs vár még rájuk, a FaZe és a fnatic ellen. Egyik sem lesz egyszerű, főleg így, hogy megbomlik az ötös és beugróval lesznek kénytelenek játszani. De első az egészség és reméljük, hogy nawwk ereje teljében térhet majd vissza a NiP-hez októberben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!