Hirdetés

Ennyi volt a retro felállás, kispadra került GeT_RiGhT és Xizt is

Eddig bírta sajnos a veteránokat tömörítő Dignitas. 

Hirdetés

2020 januárjában tért vissza a Dignitas, méghozzá egy nem is akármilyen csapattal. Az aranykori NiP még aktív játékosait karolták fel, melléjük pedig a fiatal norvég játékost, hallzerket szerződtették le. Sajnos azonban a dolgok, nem úgy alakultak, ahogy azt tervezték.

Hiába a veteránok és a hírnevük, várható volt, hogy nem lesz sima rajtja a csapatnak és időre lesz szükségük míg újra összeszoknak és hallzerkkel kiegészülve egy ütőképes formációvá fejlődnek. Kilenc hónapja próbálkoznak már, de egyszerűen nem működik a csapat, aminek most sajnos meg is lett az eredménye.

Két játékosát is kispadra küldte a a Dignitas. GeT_RiGhT és Xizt azok, ők ketten már nem erősítik a csapat kezdőjét. A döntés rém egyszerűen indokolták, a sorozatos sikertelenségek miatt kell a változás. Ez nem is csoda, hiszen a többségében svéd alakulat közelébe sem került a HLTV top 30-nak, tier1 versenyeken labdába sem tudtak rúgni, míg alsóbb kategóriákban is csak szenvedősen ment a játék.
Még az olyan versenyeken is sereghajtók voltak, mint a FUNSPARK Ulti, az Eden Arena Malta Vibes vagy a Nine to Five. Az októberi DreamHack Open Fall zárt selejtezőjére ugyan meghívást kaptak, de a Majorre való kijutás már így esélytelen számukra, így a játékoscserék miatt elveszített RMR pontok már nem számítanak semmit.

A Dignitas jelenlegi felállása:

 • Patrik "f0rest" Lindberg
 • Adam "friberg"  Friberg
 • Håkon "hallzerk" Fjærli
 • Robin "Fifflaren" Johansson (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Tobigabi 1 hónapja
  Azért GeT_RiGhT-nak voltak jó meccsei, igaz elégé hullámzó volt teljesítménye, neki azért adnék egy esélyt egy új irányítóval! Talán, jó lett volna megszerezni Lekrot , hogy ne romoljon az átlagéletkor
  0 0 Válasz
 • Spitfire 1 hónapja
  Legends never die!
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  igeeen
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés