Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Ezúttal egy nagyon különleges játékot ad ingyen az Epic Games Store.

A Railway Empire és a Where the Water Tastes Like Wine lekerült az Epic Games ingyenes játékait tartalmazó listájáról, de limitált ideig egy új címet üdvözölhettek a "free games" kategóriában. Ez nem más, mint a Stick it to the Man!, amit egészen szeptember 24-én 17:00-ig behúzhattok nulla forintért az EGS oldalán.

Stick It To The Man!

Egészen elképesztő történetet kapott a 2013-ban megjelent akció-kalandjáték. Ray, a játék főhőse egy baleset következtében képes lila színű spagettikarokat növeszteni, amelyek közvetlenül az agyához kapcsolódnak. Ennek a szuperképességnek a köszönhetően tudja olvasni mások gondolatait, amelyek közül konkrét részleteket is kiszakíthat, hogy ezekkel garázdálkodjon. A Psychonauts utánérzés nem véletlen, a Double Fine remekművének hangulata megidéződik Ray kalandjai során. Egyetlen probléma van csak a Stick It To The Man!-nel, hogy elég rövid. Cserében kárpótolnak a nagyszerűen megkomponált dallamok, a humor és a pörgős játékmenet. Ha kicsit is fogékonyabbak vagytok az egyedi, különleges stílust képviselő alkotásokra, akkor mindenképpen töltsétek le az ingyenes játékot.

Nagyjából 2500 forintot spórolhattok azzal, ha időben hozzáadjátok az Epic Games fiókotokhoz a videójátékot, nem is kell azonnal letölteni, mivel örökre megmarad. Nemcsak a Stick it to the Man! miatt érdemes ellátogatni az Epic Games store oldalára a következő héten, hanem a Rocket League miatt is, ami szeptember 23-ától kerül át az ingyenesen játszható kategóriába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!