Harry Potter RPG és új God of War: Ezek voltak a PlayStation legizgalmasabb bejelentései

A rajongók által várt projektek közül többet is megvillantott a Sony.

A PlayStation 5 árának és megjelenési dátumának hivatalos leleplezése már önmagában óriási horderejű hírnek számít, de a Sony tudta még fokozni az izgalmakat. Bemutattak több olyan játékot is, amelyek érkeznek majd PS5-re, ami egy újabb érvként szolgálhat a konzol vásárlása mellett.

God of War 2 Ragnarök

2021-ben érkezik Kratos kalandjainak újabb fejezete. Egyelőre sem gameplayt, sem konkrét dátumot nem kaptak a rajongók, de már előre lehet készülni, hogy hatalmasat üt majd az új GoW.

Hogwarts Legacy

Nyílt világú Harry Potter RPG. Ennél több nem is kéne az extázis közeli hangulathoz és akkor még a bemutató el sem indult. Rengeteg izgalmas lény, hatalmas csaták és maga a Roxfort, aminek a feltérképezése csak rátok vár. A megjelenési dátum egyelőre rejtély, valamikor 2021-ben érkezhet meg a PS5-re a milliók által várt játék.

Final Fantasy XVI - Awakening

Akció-RPG sötét hangulattal és a már jól ismert FF környezetben. Ennél több nem igazán derült ki a bemutatóból, de legalább megtudhattátok, hogy PS5-re és PC-re is megjelenik a folytatás.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales játékmenet demó

A trailerek után befutott a PS5 egyik nyitócímének, az új Spider-Man játéknak a gameplay videója is. Garantáltan odaszegez majd a fotelbe, ahogy azt már a zseniális első rész is tette.

Call of Duty: Black Ops Cold War - Nowhere Left to Run Campaign Trailer

Az egyszemélyes játékmód első ránézésre nem lesz az erőssége ennek a CoD epizódnak, de mindig ott a multi, ami képes szórakoztatni az akcióra éhes rajongókat.

Resident Evil Village - 2. trailer

Oddworld: Soulstorm – Molluck Returns Trailer

Five Nights at Freddy’s: Security Breach Teaser Trailer

Devil May Cry 5 Special Edition Announcement Trailer

Fortnite – Unreal Engine 4 játékmenet PS5-ön

Deathloop – Two Birds One Stone Gameplay Trailer

A játékokon kívül bemutatták a PlayStation Plus Collectiont, amelyet PS5-ön érhettek majd el, ha előfizettek a szolgáltatásra. Arra biztos nem panaszkodhattok, hogy kispórolták volna a tartalmat ebből a funkcióból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!