Hirdetés

Változnak a BLAST versenyek, de ennek nagyon nem örülnek a játékosok

Úgy tűnik a BLAST kedvenc hobbija, hogy rendszeresen saját maga alatt vágja a fát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Esportguru Podcast

Az esportguru Podcastok 17. része

Hirdetés

Becsületükre legyen mondva, tényleg próbálkozik a BLAST. Már az első versenyeik óta szeretnének kitűnni a tömegből, ami igazából sokszor sikerül is, csak éppen nem úgy, ahogy azt tervezik. Sajnos most sem a játékosok és a közösség dicséretei miatt kerültek reflektorfénybe.

Nemrég még a NEOM-mal folytatott tárgyalásaik és együttműködésük miatt temettük a BLAST-ot, de akkor szerencsére észhez tértek, még ha ehhez több időre is volt szükségük, mint másoknak. A legújabb lépésük viszont megint kihúzta a gyufát a játékosoknál és a CSPPA-nál is.

Nem tudjuk meddig tart a jelenlegi online éra, nem tudjuk, hogy mikor szűnik meg a COVID-19 okozta fenyegetés, így a BLAST is változásra szánta el magát. Mesebeli módon, úgy csökkentettek a versenyeik pénzdíjazásán, hogy közben egy centtel sem lett kevesebb a pénz, legalábbis szerintük.

A különböző versenyek pénzdíjazása valóban csökkent, de a különbözettel növelték a csapatok részvételi díját. Az igazi különbség, hogy így a pénz egy részét a BLAST-tal partneri viszonyban álló csapatok, nem pedig a játékosok kapják meg.

Ezzel még akkor sem lenne nagy gond, ha mindez egy megegyezés alapján született volna, de nem így történt. A CSPPA és a játékosok is panaszkodnak, szerintük őket senki sem kérdezte meg az üggyel kapcsolatban, a tőlük megvont pénzekről a fejük felett döntöttek. 

A játékosokat képviselő CSPPA ígérete szerint még tárgyalnak a BLAST-tal és ahogy lehet, közlik majd a friss információkat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hooliga 1 hónapja
    Nem lesz az rossz
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 1 hónapja
    naa igen
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés