Két csapat juthat ma tovább, de erre a lehetőségre négy alakulat is pályázik!

Két csapat juthat ma tovább, de erre a lehetőségre négy alakulat is pályázik!

Heroic vagy OG? Vitality vagy mousesports?

Szeptember elején vetettük bele magunkat mi is és a CS:GO legjobb csapatai is az ESL Pro League soron következő, 12. szezonjába. Élőben az EU csapatok menetelését követtük, akik ma már el is érnek majd a csoportkör végéhez. Négy alakulat van még játékban a rájátszásért, de persze csak közülük csak ketten lőhetik tovább magukat. De előtte még nézzük, hogy kik estek el a rájátszástól tegnap.

Spirit 2:0 mousesports

Túlzás lenne azt mondani, hogy az esélytelenek nyugalmával játszott a Spirit, hiszen így, hogy sikerült megverniük a mouzt, már biztosan ottvannak a legjobb 8 csapat között. Gyakorlatilag nem hagyták, hogy levegőt vegyenek a mouz játékosai. Mindkét pályán volt egy nagyobbacska mousesports zárkózás, de a Spirit végül vissza vette a kezébe a gyeplőt és mondhatjuk, hogy irányítva a meccset tovább lőtte magát.

esport1tv - ropz

Watch esport1tv's clip titled "ropz"

FaZe 2:0 NiP

Egy meglepetés, nem meglepetés. Miután a Spirit nyerni tudott a mouz ellen, ugyanezt megtette a FaZe is a NiP-pel szemben. Mondhatni simán nyertek 2-0-ra, amivel így szépíteni tudtak eddigi csúfos EPL eredményeiken, de az igazság ettől árnyaltabb. Egyrészt Nuke csak hosszabbításban dőlt el, másrészt pedig a FaZe egy megfogyatkozott NiP ellen játszott. Nawwk egészségének megőrzése érdekeben pár hétre elköszönt a csapattól, így tegnap a CS1.6 legenda, a NiP jelenlegi edzője, THREAT lépett a szerverre.

esport1tv - NiKo 1v2

Watch esport1tv's clip titled "NiKo 1v2"

Fnatic 1:2 Astralis

A Spirit győzelme nehéz helyzetbe hozta a fnatic játékosait. Ha a mouz nyerte volna a meccsnap nyitóját, akkor nem lett volna gond az sem, ha kikapnak az Astralistól, így viszont az. 2-1-es arányban nyertek a dánok, akiket bár büntetni tudott a fnatic Infernon, Nuke-on és Trainen már nem. Ezzel a svédek esélyei is elszálltak a rájátszást illetően, ma még egy helyezésjavító mérkőzést játszhatnak a NiP ellen.

esport1tv - flusha

Watch esport1tv's clip titled "flusha"

AZ ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!