Tropico, Torchlight, F1 2019, Blair Witch - Igazi bundle dömping van előttünk

Termérdek izgalmas játékra csaphatunk most le, kedvező árakon!

Az Epic Store ingyenes játékai óta már megszoktuk, hogy minden héten valami új játék üti a markunkat. Sokszor már platformok is beszálnak a buliba, ez pedig most annyira igaz, hogy alig tudunk választani a kedvező árakon kínált játékok között.

Humble Bundle

A jó öreg Humble Bundle most nagyon belehúzott, egyszerre több játékokat kínáló csomagja is elérhető, ráadásul egészen remek játékokkal. Négy videojátékos bundle közül választhatunk, amik mind-mind a már megszokott rendszerben érhetőek el. Minden csomag három részre van osztva, különböző játékokkal. Az első pakk nagyjából mindenhol 1 euróba kerül, míg a csomag összes játékát kínáló teljes bundle átlagosan 10 euróba fáj. És, hogy miket szerezhetünk meg? Felsorolni is nehéz az összeset és jó pár remek játék akad közöttük.

Fanatical

És, hogy a Humble Bundle miért rakott most össze ennyi csomagot? Több, mint valószínű, hogy a Fanatical lépésére reagálva. Utóbbi oldalon két héten keresztül élvezhetjük a Bundle Fest kedvező ajánlatait, amik között szintén találunk érdekes címeket, meglehetősen nagy kedvezménnyel.

A 2019-es Forma-1 például 4 euróért lehet a miénk és más játékokat is kapunk még mellé. Sokaknak érdekes lehet a Yakuza bundle, a Sherlock Holmes játékokat is kínáló Undercover 2-es csomag, de találunk Tomb Raider GOTY kiadást, Dirt Rallyt és Car Mechanic Simulatort is az ajánlatok között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!