LoL: Búcsúzzatok el a promóktól, egyszerűbb lesz magasabb rangra jutni

LoL: Búcsúzzatok el a promóktól, egyszerűbb lesz magasabb rangra jutni

Újabb változások érkeznek az előszezonban, amelyek megkönnyítik az idézők dolgát.

Gőzerővel dolgoznak a Riot Games fejlesztői, hogy a meccskeresés egy új szintre léphessen. Elsőként a 10.19-es LoL frissítésben beemelték a kliensbe azt a rejtett funkciót, ami összesorsolja a smurföket, ezzel megakadályozza őket abban, hogy könnyed győzelmet arassanak a tudásban jóval kevesebbre képes ellenfeleken.

A következő lépés már az előszezonban élesedik, a duo queue-t, azaz a páros meccskeresést kiszedik a legmagasabb szinteken.

A fenti változtatásokon túl érkezik még egy funkció, ami érinteni fogja gyakorlatilag az összes játékost, aki rangsorolt mérkőzéseken játszik. Ez nem más, mint a divíziókon belüli promómeccsek eltörlése. 

  • Például Gold 2 és Gold 1 között nem kell promószériát játszani, 100 LP felett automatikusan feljebb sorol a rendszer
  • Gold 1 és Platinum IV, vagy az egyes tierek között továbbra is marad az öt meccses promószakasz, három győzelem kell a feljebbjutáshoz 
  • Ha Gold 2 99 LP-n kapsz +15 LP-t, akkor a Gold 1-et nem 0 LP-ről, hanem 14 LP-ről indítod, vagyis minden LP pontot továbbviszel a jövőben a következő szintre
  • 0 LP-n egyből visszaesel, ha vereséged szenvedsz, kiveszik a kliensből a visszasorolás védelmet

Szeretné a Riot, hogy a játékosok ne legyenek annyira frusztráltak, mint a mostani rendszerben, amikor akár több alkalommal is elbukhatták ugyanazt a promószériát, mielőtt feljebb léptek egy divízióval. A visszajelzéseket várják mindenkitől, ha jól sikerül az előszezonban a teszt, akkor 2021-ben, a 11. rangsorolt szezonban is maradhat ez a módosítás.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!