Aggódni kezdtek a játékosok a FIFA21 demo lemondása után

Aggódni kezdtek a játékosok a FIFA21 demo lemondása után

Nagy meglepetés volt, mikor az EA bejelentette, idén nem lesz demo, mert másra fókuszálnak, ez pedig nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Minden esztendőben az egyik legjobb dolog az volt, amikor kijött az aktuális FIFA demo verziója. Bár sok mindent nem tartalmazott, és az online módokat sem lehetett elérni benne, mégis jó kis betekintést adott a játékba. Persze az EA Sports igyekezett sok mindent megosztani a 21-es számmal ellátott epizóddal kapcsolatban is, mégis a bétán - mely csak a legszerencsésebbeknek adatott meg - kívül nem nagyon lehetett kipróbálni.

Mivel 2020-ban nem szeptemberben érkezik a játék, így talán még érthetőbb a rajongók csalódottsága, és bár sokan előrendelték minden bizonnyal a játékot, biztosan sokan vannak úgy, hogy előbb szívesen kipróbálnák a demot, és csak utána döntenek a vásárlásról. Az érdekessége a dolognak, hogy az EA Sports elmagyarázta miért nem adják most ki a demo verziót. Ez kicsit olaj volt a tűzre, hiszen az új konzolok megjelenésével, és a FIFA20 gyatra véleményezése után egy nagyon jó részt várnak sokan.

A bejegyzés után jöttek is az üzenetek, mert sokan inkább az aggódásukat fejezték ki, mintsem örömükben táncoltak volna. Hozzá kell tenni, hogy még egy lehetséges válasz lehet a demo kihagyására az EA Play. Szeretné a kiadó, ha ezt a szolgáltatást vennék inkább igénybe a játékosok, hiszen, aki erre előfizet, 10 órás trial verzióban már október elsejétől nekiülhet a FIFA21-nek. Mindenesetre most így a közösség bízik abban, hogy akkor tényleg odafigyelnek a játékmenetre. Mondjuk néhány héttel a start előtt erősen kérdéses, hogy valóban tudnak-e még ezen csiszolni és nem egy első napos nagyobb frissítésről van-e szó, ami rendbe tenné a játékot.

"Most már nem lehet kifogás, hogy ne egy 10/10-es gameplayt kapjunk. Ja, és ne legyen button delay légyszi."

Az egyik legnegatívabb üzenet arról szólt, hogy az "EA valószínűleg nem akarja, hogy sokan mondják le az előrendelésüket a sz*r gameplay miatt, amit a demo kínálna".

Egy biztos, a játék október 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hiányzik a demo?

  • 87 %
  • 13 %