A Midas Flopper megjelent a Fortnite-ban, ki is fogták belőle az elsőt

A Midas Flopper megjelent a Fortnite-ban, ki is fogták belőle az elsőt

Nem véletlenül olyan ritka ez a hal, egy pillanat alatt a legjobb cuccokkal ruház fel.

Néhány héttel ezelőtt az Epic Games újragondolta a Fornite horgászati rendszerét, új előnyöket biztosítő halakat helyeztek el a játékban, melyek többféle színkombinációt, sőt még méretbeli eltéréseket is kaptak, így lehetővé vált az, hogy a játékosok a Battle Labban nyugodt körülmények között horgásszanak. Mindezt megfejelték még egy horgászkönyvvel is, mely jegyzi, hogy milyen halakat fogott már ki az illető.

Igen érdekes halak, vagyis Flopperek is felkerültek a listára, mindközül pedig a Midas Flopper izgatta a legjobban a játékosok fantáziáját, elvégre a második szezon főgonosza mindent arannyá változtatott, amihez hozzáért. Az Epic Games viszont meglehetősen elhúzta a hal behozatalát, a mai 14.20-as frissítéssel vált elérhetővé, Kaidoz nevű játékos pedig az elsők között fogta ki, és mutatta be, hogy mit tud.

A Mida Flopper különlegessége, hogy Legendary szintűvé változtatja azokat a tárgyakat a játékos kezében, melyeknek van Legendary variánsa. Ez bizony egy elég komoly erőt képvisel. Hypex információi szerint a hal 1% spawn eséllyel rendelkezik, tehát túl gyakran azért senki nem fog beleakadni, de kifogni sem lehetetlen.

Te fogtál már ki Midas Floppert?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te fogtál már Midas Floppert?