Hirdetés

Akciófigyelő: Tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Egy zseniális tycoon játékot ad ingyen az Epic Games.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

R6S European League - Team Secret vs. Vitality

Hirdetés

A vidámparkok építése egy merőben szórakoztató és megnyugtató időtöltés, pontosan tudja ezt az Epic Games is. Pont ezért döntöttek úgy, hogy a Stick It To The Man!, a Watch Dogs 2 és a Football Manager 2020 után a RollerCoaster Tycoon 3 Complete Editiont adják oda minden felhasználójuknak. 

RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition

Alig néhány hete jelentette be a Frontier, hogy közel 16 évvel az eredeti változat megjelenése után piacra dobják a zseniális vidámparképítős sorozat harmadik részét. Természetesen nem ugyanabban a formában csomagolják újra, hanem egy 2020-ra optimalizált változattal kedveskednek az egykori és az új rajongóknak. Az összes kiegészítőt tartalmazza a csomag, amiben elképesztő mennyiségű elemből lehet felépíteni álmaid vidámparkját. Elég aprólékos menedzselésről van szó, ahol figyelni kell a szórakoztatásra, a biztonságra és a higiéniára egyaránt. Egyelőre a hivatalos oldalon 1080p-s felbontás szerepel, 1440p-ről és 4K-ról még nincs hír.

Az akció csak limitált ideig tart, ugyanis október 1-jén 17:00-tól már fizetni kell, az egyébként szeptember 24-én megjelenő RollerCoaster Tycoon 3 Complete Editionért. 

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés