Hirdetés

Az Astralis és az ENCE után a Vitality is a hatodik játékosát keresi!

A Heretics-ből vagy az LDLC-ből jön majd valaki? Esetleg lecsapnak a G2-ból potenciálisan kieső játékosra?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

R6S European League - Team Secret vs. Vitality

Hirdetés

Pár hónapja még azt hittük, hogy óriási dobás lesz a CS:GO csapatok körében a hatodik, akár hetedik játékosok leigazolása. Nem így lett, kevesen vállalták csak be az új felállásokat és náluk sem még lehet megállapítani, hogy kifizetődő-e.

Az ENCE-nél hiába van ott Jamppi, hiába cipeli a hátán a többieket az esetek többségében, VAC banja miatt nem játszhat semmilyen Valve által szponzorált versenyen. Az Astralisnál pedig bár jól teljesít es3tag, ott van még egy Bubzkji és lesz majd egy Xyp9x is, akiket kinek a helyére raknak majd be? Ha jó így a csapat, akkor miért cserélnék le akár es3taget, akár mást? Ha pedig nem cserélnek, akkor minek a hét játékos?
Idő kell még ahhoz, hogy beérjenek a több, mint öt emberes csapatok és persze az is segítene a megítélésükön, hogy minél több ilyen legyen. Ha kevesen is, de vannak akik ezen gondolkoznak. A francia 1pv.fr forrásai szerint a Vitality például éppen azon dolgozik, hogy megszerezzék hatodik játékosukat.

A csapat eredményei alapján is indokolt lehet egy új játékos megszerzése, de a Vitality az esetleges kiégéseket is szeretné elkerülni. A francia lap szerint már meg is vannak az esélyesek. HaDji jelenleg az LDLC, Maka és Nivera a Heretics, Keoz pedig a K23 csapatát erősíti, de ha jól alakulnak a tárgyalások, akkor egyikük hamarosan Vitality mezt kaphat.
De persze az sem lenne rossz ötlet, ha a G2-ból kieső játékosra csapnának le. A híresztelések szerint NiKo megy kennySék mellé, valószínűleg AmaNek helyére, így akár őt is megszerezhetné a Vitality. A franciák következő versenye a október 6-án kezdődő IEM New York, egyelőre nem tudni, hogy ott hatan lesznek-e már.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Yahoo 1 hónapja
  Kiégés ellen nem lenne rossz ötlet a 6. játékos
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Csabika0713 30 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés