Cserélne a G2? - Együtt játszhatnak az unokatesók!

Cserélne a G2? - Együtt játszhatnak az unokatesók!

Az év cseréje lehetne, de egyelőre nem biztos, hogy meg is valósul.

Pont a napokban beszéltünk arról, hogy a FaZe borzasztóan rossz formában van és nem is biztos, hogy a jelenlegi ötös jobb lesz valaha. De ha cserélnek, akkor kit és kire? Nos a legújabb pletykák már erről szólnak.

A HLTV forrásai szerint a csapat sztárja, Nikola "NiKo" Kovač már fél lábbal kilóg a csapatból és már az új otthonát is tudni vélik. A pletykák szerint NiKo a G2 felé tart, akik szintén a játékoscsere előtt állhatnak, tekintve, hogy számukra is förtelmesen sikerült az EPL 12. szezonja.

Mindkét csapatnál érhet tehát a csere. NiKo több, mint valószínű, hogy François "AmaNek" Delaunay helyére érkezne, ha érkezne. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi valóságalapja van a cserének, az elmúlt eredmények alapján logikus lenne és az is árulkodó lehet, hogy a felek nem reagáltak a HLTV megkeresésére.

NiKo-val egy borzasztó fragerős játékost nyerne a G2, akinek tényleg semmi dolga nem lenne a fejlövések gyártásán kívül, mivel a G2-ban nexa irányít, ráadásul egészen jól. NiKo érkezése egyben azt is jelentené, hogy együtt játszana unokatestvérével, Nemanja "huNter" Kovač-csal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!