Így fejlődhetünk majd a Star Wars: Squadronsban

A galaxis legjobb pilótáit keresi a játék.

Nemrég arról értekeztünk, hogy vajon lehet-e majd e-sport játék a Star Wars: Squadrons? Az biztos, hogy a játék oldaláról adottak az alapok, de az első lépésekhez kell majd a technikai felkészültég és első sorban az is, hogy a játék jókora bázist tudjon kiépíteni magának.

Nyakunkon már a megjelenés, így most az EA a játék fejlődési rendszerébe is betekintést engedett. Őszintén reméljük, hogy nem lesz semmilyen gond a játékkal a megjelenéskor, mert az eddigi információk alapján egy izgalmas és hosszú életű Star Wars játék képe rajzolódik ki előttünk.

A fejlődés egyik alappillérét a Glory pontok jelentik majd. Ezeket többféleképpen is gyűjthetjük majd, például napi küldetéseken keresztül. És persze ha lesznek napi, akkor lesznek hosszabb küldetések is. Az Operation kihívások nyolc hétig tartanak majd, ezek értelemszerűen nehezebb feladatok elé állítják majd a pilótákat, de a jutalom is nagyobb lesz. Az így megszerzett Glory pontokat pedig arra használhatjuk, hogy kozmetikai cuccokat vegyünk a hajóinkra és a pilótáinkra. Az EA azt ígéri, hogy az induláskor és később sem lesznek mikrotranzakciók a játékban, minden skint a játékon belül szerezhető Glory pontokkal oldhatunk majd fel.
Bemutatták végre a rangrendszert is, ami szintén nyolchetente frissül majd. Hat különböző rangba lőhetjük majd be magunkat, de minden egyes rangon belül további három lépcsőfok vár majd ránk. Maverick, Hotshot, Hero, Valiant, Legend, Galactic Ace, attól függően kapunk majd Glory pontokat a szezon végén, hogy mi volt a legmagasabb rang, amit elértünk. Apró érdekesség, hogy egy szezonon belül nem eshetünk vissza például Legend-ből Valiantba, de Legend III-ból könnyedén visszacsúszhatunk majd a rang első lépcsőfokára.
Mindemelett természetesen a saját profilunk szintjét is tornázhatjuk majd. Az első 40 szinten Requisition pontokra válthatjuk majd be az XP-t, ezekből vásárolhatunk majd különböző fejlesztéseket hajóinkra. Fontos, hogy itt sem találkozunk majd mikrotranzakciókkal. Különböző közösségi eseményekkel már annál inkább, ezek teljesítésével szintén XP és Glory pontok ütik majd a markunkat.
A Star Wars: Squadrons kevesebb, mint egy hét múlva, október 2-án debütál a boltokban. A játék elérhető lesz Xbox One-on, PS4-en és PC-n is, utóbbi két platformon a VR headseteket is támogatja majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.