Hirdetés

"Már tavaly is jó ötletnek tartottam, ezért idén is örültem a kezdeményezésnek" - balazsr interjú

Ismét omlosi és balazsr csapott össze az ITSH Summer League döntőjében, viszont most ellentétes eredménnyel zárult az összecsapás, mint tavaly.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Heroic vs. Astralis

Hirdetés

Megismétlődött a tavalyi döntő, ugyanis az ITSH 2020 Summer League Hearthstone fináléjában ismét Komlósi "omlosi" Máté és Kránicz "balazsr" Balázs akasztotta össze a bajszát. Ezúttal azonban megfordultak az erőviszonyok, balazsr örülhetett a bajnoki címnek, miután 3-1-re behúzta a Bo5-ös szériát. 

Hogyan fogadtad, amikor bejelentették, hogy lesz újra ITSH Summer League?

"Már tavaly is jó ötletnek tartottam, ezért idén is örültem a kezdeményezésnek. Jó dolognak tartom, hogy a cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy megmérettessünk olyan játékokban, amikre a szabadidőnkből is több időt szentelünk."

Melyik játékra készültél a legtöbbet, mivel a Hearthstone mellett másban is megmérettetted magad?

"Idén három játékban neveztem. TFT, LoL és Hearthstone. Ami a készülést illeti, nem szenteltem rá túl sok időt, mivel amikor időm engedte VALORANToztam. Három játék közül a Hearthstone-nal játszottam a legkevesebbet, de azért követtem a meta változásait. A másik két játék kicsit több élvezeti faktort nyújtott idén számomra."

Milyen érzés volt újra omlosival döntőzni?

"Amikor megtudtam, hogy vele döntőzők, le is nyomtam gyorsan 40-50 meccset, hogy nehogy megismétlődjön a tavalyi. Bár ott azért a szerencse messziről elkerült. Most a döntőben, úgy érzem, hogy lehetőségeimhez mérten jól megjátszottam a dolgokat, illetve azért a bizonyos rng sem segített egyikünknek sem túl sokat."

Hogy tetszik jelenleg neked a Hearthstone Standard metája?

"Őszintén bevallva, nem annyira tetszik, hogy a játékban egyre nagyobb szerepet kap a random faktor, de ennek ellenére, azért még mindig szerethető játék. Személy szerint jobban örülnék, ha másfajta mulligan rendszerrel lenne megáldva a játék, vagy esetleg lehetne classt bannolni rankeden, vagy valami hasonló ötletes újítás."

Mikor találkozhatnak veled az olvasók legközelebb versenyen, legyen az Hearthstone, vagy bármi más e-sportjáték?

"Erre a kérdésre sajnos nem tudok érdemi választ adni, mivel munka és család mellett a rendelkezésre álló szabadidő már lényegesen kevesebb, mint régen. Azért mindig nézem a lehetőségeket és próbálok velük élni, de legvalószínűbb, hogy Hearthstone keretein belül találkozunk legközelebb."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés