Mi lesz NiKo nélkül a FaZe-zel és vajon mit tervez a Cloud9? - DeKay ezekre is válaszolt

Feloszlik a FaZe? Nemzetközi felállásra válthat a Dignitas?

Időről időre érdemes felnézni DeKay Twitter oldalára, ha szerencsénk van, akkor pont elkapjuk azt az időt, amikor nyugodtan kérdezhetünk tőle. Rengeteg oldalról kap információkat, még a hivatalos bejelentések előtt, így sokszor rengeteg érdekes dologról tud hírt adni. Most is volt néhány érdekes téma a kérdések között.

Mit gondolsz mi lesz a FaZe többi játékosával ha NiKo elmegy? Illetve mi az, amit te szívesen látnál velük kapcsolatban?

DeKay: "Korábban azt szerettem volna, ha FalleN átigazol a FaZe-hez, ma már nem tudom. Mindenképpen jó lenne látni ezeket a játékosokat egy tapasztalt irányító mellett, de nincs túl sok elérhető most  a piacon. Erre jelenleg nem tudok tökéletes választ adni."

Elképzelhető, hogy a FaZe feloszlik majd? Ha igen, hol látnád szívesen a játékosokat? Mehetne például NiKo a G2-ba, coldzera a Cloud9-ba, broky és rain pedig a mouzba?

DeKay: "Benne van a pakliban, de nem állok annyira közel hozzájuk, hogy pontosabb információim legyenek. Elképzelhetőek amik írtál, pont ez teszi érdekessé ezt a helyzetet."

Van bármilyen pletyka az NA csapatok körül? Lehetséges, hogy jks lesz a Cloud9 ötödik játékosa?

DeKay: "Jó pár pletyka kering most, ez egyik mindenképpen jks és a C9 körül. De nagyobb összeggel azért még nem fogadnék erre. A 100 Thieves játékosainak nagyon magas a kivásárlási ára, de én úgy tudom, hogy még így is kaptak több ajánlatot is, amik már majdnem megugorják azt a szintet. Meg lennék lepve, ha néhány hét múlva is változatlan lenne a 100 Thieves felállása."

Mit hallottál a Dignitasról? Nem hiszem, hogy sok svéd tehetség lenne elérhető most, lehet, hogy inkább nemzetközi felállásra váltanak?

DeKay: "Bármi lehetséges, de szerintem vagy fiatalokat keresnek majd vagy olyat, aki bizonyított már mostanában. Svédországban nem sok ilyen van most, hacsak nem költenek rá egy zsák pénzt. A Fnatic nem akar elengedni senkit, szóval az nem opció. A NiP pedig valószínűleg nem akar majd üzletelni Fifflarennal. Szóval nagyobb az esélye, hogy nemzetközi csapatuk lesz."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél ha NiKo a G2-ba igazolna?

  • 22 %
  • 22 %
  • 57 %