Tippek a Waffenträger auf E 110 legyőzéséhez

Tippek a Waffenträger auf E 110 legyőzéséhez

A Waffenträger auf E 110 egy hihetetlenül erős tank, de nem lehetetlen felülkerekedni von Krieger acélbestiáján. 

A héten kezdetét vette Az utolsó Waffenträger esemény, amit a következő két hétben délutáni időpontokban mindenki ingyenesen kipróbálhat, bár többnyire a T-55 Thunderboltok volánja mögött. Tippünkben abban adunk tippeket, hogy a szovjet hetessel sikeresen felül tudjatok kerekedni von Krieger acélbestiáján.

1.) Használd a turbót a kis tankok ellen

A von Krieger által kreált őrszemek az első három hullámban többnyire könnyű és közepes tankokból állnak, amiket ajánlott ütközéssel elintézni. Fontos, hogy az ütközés nem semmisíteni meg egyből az őrszemek, ehhez használnod kell a turbót.

2.) Lődd a tankok oldalát és hátát

Talán magától értetődő, hogy a német harckocsikat szemből nehezebb megsebezni, mint oldalról vagy hátulról, ugyanakkor van egy nagyon fontos eleme is ennek a taktikának, ez pedig nem más, mint a gyújtás. Amennyiben sikerül kigyújtani ezeket a tankokat, több száz HP pontot éghetnek, mivel nincs tűzoltó készülékük.

3.) Kerüld a harcot a Waffenträger auf E 110-zel a hetedik szintig

A csata első pár percében a legfontosabb feladatod nem más, mint minél gyorsabban végezni az őrszemekkel, és elkerülni a Waffenträger auf E 110-et, hiszen egészen a hetedik szintig szinte esélytelen vagy ellene. A legfontosabb tehát, hogy minél gyorsabban felfejlődjön a csapat, ehhez pedig az őrszem triókkal kell minél gyorsabban végezni, ezért is tértünk ki erre az első két pontban.

4.) Közepes távolságból harcolj

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megpróbálnak oldalasan kinézni a Waffenträger E 110-re vagy épp körözni körülette, de ezek a technikák nem kifejezetten hatékonyak.

  • Csak a toronypáncélzatra támaszkodj, mert mindenhol máshol beüt.
  • Ha túl közel mész hozzá, az EMP Burst képessége nemcsak bekábítja a tankodat, de meg is sebzi.

5.) Nyugodtan lődd meg kétszer

A Waffenträger auf E 110 lövései között 5 másodperc telik el, míg a T-55 Thunderbolt 4,79 másodperc alatt újratölt, és ez elég idő lehet ahhoz, kétszer is ellőhesd, mire a fenevad egyáltalán választ adhatna a fenyegetésre.

+1) Használd az elsősegély csomagot EMP ellen

A Waffenträger auf E 110 két EMP fegyverrel is rendelkezik. Az első a már említett EMP Burst, ami közelről meg is sebezhet, de viszonylag nagyobb területet lefedve ki is ütheti a tankodból az elektronikát, a második pedig az EMP Arrow, ami 0 és 50 között sebezhet, valamint szintén kiütheti az elektronikát. Az elsősegély csomag felhasználásával azonban a negatív hatások megszűnnek.

Ti milyen további tippeket és trükköket tudnátok említeni, ami segíthet a Waffenträger auf E 110 ellen?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted is túl erős lett a Waffenträger auf E 110?

  • 18 %
  • 64 %
  • 18 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.