18

Elmúltál már 18 éves?


/

A Na'Vi vagy a Heroic ma már a döntőbe jut!

Hat csapat van már csak játékban, közülük kettőtől ma búcsúzunk.

Egy nap híján, pontosan egy hónapja indult el az EPL 12. szezonja, ma pedig már biztos lesz egy döntősünk. Az esti meccs győztese már minimum ezüstérmes lesz, de az első két összecsapásunk sem babra megy. A döntős csapat mellett, ma ketten ki is esnek.

Astralis vs Complexity - 14:00

Ezt a meccset már a csoportkörben is láttuk, hiszen mindkét csapat a B csoportban volt. Akkor a Complexity játékosai voltak erősebbek, 2-0-ra nyertek, igaz mindkét pályán kellett a hosszabbítás. Most egy kicsit másabbak már az erőviszonyok, az Astralis bár tud hibázni, egyre inkább kezd magára találni, míg a Complexity beugróval NaToSaphiX-szal kénytelen játszani. Nem lesz könnyű dolga blameF-nek és csapatának, de nem lehetetlen, hogy győztesként kerüljenek ki a meccsből.

mousesports vs BIG - 17:30

Ha csak a németek tegnapi vereségéből indulunk ki, akkor sima mouz győzelmet várhatunk és örüljön a BIG, ha elérik egy-egy pályán a 10 kört. De most nem a Heroic ellen játszanak, "csak" egy mousesports lesz az ellenfél. Karriganék tudnak god és bot formában is játszani, így a három pályás, izgalmas meccsre sokkal nagyobb az esély.  Az viszont nem találgatás, hanem kész tény, hogy ahogy az Astralis és a Complexity, úgy a mouz és a BIG találkozójának vesztese is kiesik a versenyből.

A tegnapi mérkőzések eredményei:

  • Spirit 0:2 Astralis
  • Na'Vi 2:0 Complexity
  • BIG 0:2 Heroic

Na'Vi vs Heroic - 21:00

A nap végén pedig jön a talán legizgalmasabb meccs. Itt már a döntőbejutást a tét. S1mple-ék a mouzt és a Complexityt, cadiaNék pedig az Astralist és a BIG-et küldték alsó ágra. Igazi titánok harcának ígérkezik az éjszakai összecsapás, aminek végeredményét szinte lehetetlen megjósolni.

Az EPL EU rájátszásának mérkőzéseire ti is fogadhattok a TippmixPro oldalán, valamint a hagyományos lottózókban! Illetve ne feledjétek, hogy továbbra is él a pontgyűjtés a streameken, tegnap elindult egy új nyereményjáték, amibe szintén a már összegyűjtött pontjaitokkal szálhattok be. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut elsőként a döntőbe?

  • 75 %
  • 25 %