Továbbjutottak a magyar játékosok, jön a PUBG DreamHack Fall Showdown folytatása

Továbbjutottak a magyar játékosok, jön a PUBG DreamHack Fall Showdown folytatása

Ezen a hétvégén egy háromnapos kihívással kell szembenézniük!

Múlthéten írtunk róla, hogy kifejezetten jól áll a PUBG DreamHack Fall Showdown magyar játékosokkal, ugyanis egy teljesen magyar squad, valamint két magyar érdekeltségű csapat is küzd a 15 ezer dollár összdíjazású eseményen!

Most érkezik a folytatás, ugyanis a háromból két magyar érdekeltségű gárda, a teljesen magyar MeetTheWoo (Prorix, Boxbox, Dnkk, Bp.), valamint az rbbencével felálló nemzetközi mix, a Tempo X egyaránt bejutottak a Stage 2-be, Bencéék ráadásul az előkelő első helyen! Ami a Stage 2-t illeti, itt 24 csapat küzd meg a nagy döntőbe jutásért, ugyanis direkt meghívást kapott ide a PUBG Continental Series 2 legjobb 16 csapata. A squadokat 3 csoportba sorolják, a 3 versenynap során pedig mindegyik csoport fog játszani mindegyik csoporttal, összesen 18 mérkőzésen keresztül.

A Tempo X a B csoportot, a MeetTheWoo pedig a C csoportot erősíti, így pedig mindegyik napon lesz magyar szereplés. A beosztás a következő lesz:

  • Péntek 17:00 - A vs B - Bo6
  • Szombat 17:00 - A vs C - Bo6
  • Vasárnap 17:00 - B vs C - Bo6

A mérkőzéseket ez alkalommal is követhetitek magyar nyelven Jonesy csatornáján, valamint angolul a hivatalos közvetítésen.

A tét itt most a legjobb 16-ba jutásért zajlik, ennyi csapat mehet ugyanis a döntőbe, ahol már gazdára talál a 15 ezer dolláros nyereményalap! 

Sok sikert a magyar játékosoknak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!