Hirdetés

Toplista: A legjobb halloween események a videójátékok világában

Közeledünk újra a borzongás ünnepe felé, ez alkalomból összegyűjtöttük, hogy szerintünk mely játékok nyújtották az eddigi legjobb halloweeni eseményeket.

Hirdetés

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tartalmazza./

Noha halloween alkalmával előkerülnek a polcokról a legjobb horrorfilmek, nem feltétlenül szereti őket mindenki, meg egyébként is a halloween mára már egy barátságosabb, minimális ijesztgetéssel átitatott ünnep lett. Ez alkalomból a játékfejlesztők előszeretettel készülnek a játékosoknak mindenféle halloweeni tartalommal, hogy kedvenc játékuk űzése közben is átjárja őket a hangulat. Megmondom őszintén, én kifejezetten szeretem az év ezen részét, az ősznek eleve megvan a magas szépsége, erre pedig október második felében rátesznek még a fejlesztők is, amikor tökfej, denevér, pókháló és mindenféle egyéb klasszikus halloweeni kellékbe öltöztetik a játékaikat, megspékelve különféle témához illő küldetésekkel, játékmódokkal.

Most összegyűjtöttük, hogy szerintünk mely játékok hozták el az eddigi legjobb halloweeni eseményeket.

Overwatch - Halloween Terror

Az Overwatch évről évre visszatérő eseménye általában három fő részletből áll. A Blizzard mindig készül különféle témához illő skinekkel, melyek szerintem a legtöbb esetben nagyon látványosak, határozottan magukban hordozzák az ünnep hangulatát. Íme néhány példa:A második fontos részlet szorosan kapcsolódik az elsőhöz, az esemény során lehet gyűjteni halloween loot boxokat, melyekből kieshetnek a fenti skinek. A harmadik rész pedig az, ami az egyik legjobbá teszi az Overwatch eseményét, a Junkenstein's Revenge játékmód, mely során négy fős csapatunkkal meg kell védenünk a kastélyt az érkező PvE ellenségektől és boss-októl. A térkép eszméletlenül hangulatos, ahogy a PvP meccsek térképei is remekül igazodnak ehhez. Melegen ajánljuk az eseményhez az Instalok feldolgozását.

Rocket League - Haunted Hallows 2019

A Rocket League tavalyi halloweeni eseménye különleges volt, ugyanis a Stranger Things-ből ismertté vált Upside Down világát hozta el a játékosoknak egy ideiglenes pálya képében.

Emellett természetesen lehetett farmolni a befejezett mérkőzésekkel a cukorkákat, amikből aztán mindenféle témához illő, limitált kozmetikai kiegészítőt válthattak ki a játékosok teljesen ingyen, pusztán azzal, hogy játszottak.

Fortnite: Battle Royale - 2018

Az Epic Games nem csak egy két-három hetes periódust szentelt a borzongásnak, ugyanis 2018 őszén a játék hatodik szezonját egy az egyben úgy készítették el, hogy az félelmetesen szórakoztató legyen. Íme az akkori Battle Pass trailer:

Persze a halloweeni időszakban erre rádobtak még egy lapáttal, 2018-ban átmenetileg összemosták a Save the World és a Battle Royale világát, megérkeztek a pályára a kockaszörnyek, amik rengeteg lootot és alapjaiban felborított mérkőzéseket tartogattak a játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • ZhY3N 11 hónapja
  D2 Festival of the Lost, most indul.
  0 0 Válasz
 • zsola0806 11 hónapja
  Az R6S bujkálós az nagyon király volt.
  0 0 Válasz
 • Atesz 11 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 11 hónapja
  Egyetértek a listával
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 11 hónapja
  komoly
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés